Büyük Birlik Partisi'nde ilk kongre yapıldı

Büyük Birlik Partisi Hendek İlçe Teşkilatının ilk kongresi bugün ilçe teşkilat binasında gerçekleşti.

Büyük Birlik Partisi'nde ilk kongre yapıldı

2024 Yılı Mahalli İdareler ve Yerel Seçimlerine sayılı günler kala, Büyük Birlik Partisi Hendek İlçe Teşkilatı, 1. Olağan Genel Kongresini ilçe teşkilat binasında yoğun bir kalabalık eşliğinde gerçekleştirdi. 1. Olağan Genel Kurula, Sakarya İl Başkanı Cengiz Bayer, Akyazı İlçe Başkanı ve Seçim İşleri Sorumlusu Naim Yolcu, Sakarya'nın bütün ilçelerinin ilçe teşkilat başkanları, Hendek Belediye Başkan Adayı İrfan Püsküllü, İlçe Başkanı Samet Kenar, BBP sevdalıları, BBP Hendek Kadın Kolları Başkanı ve Yönetimi, partiler ve çok sayıda Hendekli vatandaşlar katıldı.

Divan Başkanlığı ve Yönetiminin oluşmasından sonra Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasına geçildi. Açılış konuşmasını BBP Sakarya İl Başkanı Cengiz Beyter yaptı. Beyter, "Allah'ın izniyle 2019'da olduğu gibi doğru adayla bu seçimi de alacağız. İrfan Püsküllü Başkanımıza ve siz kıymetli Hendeklilere güveniyoruz" dedi.

Sonrasında söz alan BBP Hendek İlçe Başkanı Samet Kenar ise, "Çok heyecanlı olduğunu ifade ederek, çalışma arkadaşlarımla ve tüm ekibimizle gurur duyuyorum. Allah'ım bize iyi ki sizlerle çalışmayı nasip etti. İnşallah bu başarılı çalışmamızın karşılığını sandıkta alacağız" dedi.

Samet Kenar'ın ardından BBP Hendek Belediye Başkan Adayı İrfan Püsküllü söz aldı. Püsküllü, "Genel Kurula katılan herkese teşekkür ederek sözlerine başladı. Teşkilat olarak çok iyi bir şekilde seçimlere hazırlandıklarını ifade eden Püsküllü, Allah'ın izniyle, halkımızın desteğiyle seçimlerden alnımızın akıyla çıkarak, ipi göğüsleyeceğiz. Hendek'i hep birlikte yöneteceğiz" dedi.

Son olarak kürsüye gelen Akyazı İlçe Başkanı Naim Yolcu da bir konuşma yaptı. Yolcu, Bu sevda 31 yıllık bir sevda. Hendek'te bu sevdamız 2019 yılında başladı. Tekrardan Muhsin Yazıcıoğlu Başkanımızın izinden ve yolundan gitmek suretiyle tıpkı 2019'da olduğu gibi o ruhla seçimi yeniden Hendek'te alacağız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

Hoca efendi tarafından eilen duaların ardından oylamaya geçildi. Tek liste ile kongreye giden Samet Kenar ve Ekibi, tekrardan başkan seçildi ve kongre bu şekilde sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2024, 13:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
abdullah
abdullah - 2 ay Önce

büyük basamak partisi demek istediniz galiba,başka partiden aday olamayan hemen bbp ye

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184