BÜYÜKŞEHİR BEL. BAŞ. ADAYI EYÜP YILDIRIM ESNAF ZİYARETİ

Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Eyüp Yıldırım, Saadet Partisi Hendek İlçe Başkanı Ömer Yanık ve Partililer Hendek’te Esnaf ziyaretleri ve köy ziyaretleri gerçekleştirdi.

BÜYÜKŞEHİR BEL. BAŞ. ADAYI EYÜP YILDIRIM ESNAF ZİYARETİ


Coşku ve heyecanla gerçekleştirilen ziyaretlerde halkın teveccühü ile karşılanan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Eyüp Yıldırım, Sakarya geçen 5 yılını maalesef kaybetti. Yanlış yönetimlerin idaresinde kaybedilen zamanın en ivedi şekilde kazanılması için geçmişte de Milli Görüş Belediyeciliğinin yönetime getirilmesi, halkımızın o günlerde yaşadığı huzur ve refah dolu Belediyecilik anlayışını, toplumun her kesimine en adil şekilde hizmet hizmet sunulması için siz Hendekli hemşerilerimden tertemiz oylarınızı istiyorum dedi.



Yıldırım yapılan ziyaretlerde Hendekteki Esnaf ve Köylülerin sorunlarını dinleyerek, geçen 5 yıl içinde Büyükşehir genelinde verilen 37 vaadin 20 tanesini yapamadılar. Yapılan diye tabir edilen icraatlarındaki yolsuzluk ve usulsüzlüklerin daima üzerine gittik ve gitmeye devam edeceğiz.

Geçmişi hizmet olan Milli Görüş'ün herhangi bir Bakanına,  Millevekiline, Belediye Başkanına ve Belediye Encümenine dahi bir tane bile yolsuzluk ve usulsüzlük hakkında suçlamada dahi bulunulmamıştır.

Bu sebeple tertemiz olan Milli Görüş kadroları tekrar sizlerin hizmetinde, Büyükşehirde de Saadet sizlerle dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2014, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184