ÇALIŞMALAR BİR ARPA BOYU İLERLEMEDİ

MHP Belediye Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır, Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısında söz alarak bugüne kadar verdikleri önerge ve gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

ÇALIŞMALAR BİR ARPA BOYU İLERLEMEDİ


Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısında söz alan MHP Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır Meclise taşınan önergelerde bir arpa boyu yol alınmadığını ifade ederek açıklamada bulundu.

Meclis toplantısında söz alan Hüdaverdi Bahadır “ Daha önce belirli zamanlarda söz aldık, bazı konuları dile getirdik ancak, ilçemiz de olan sorunları dile  getirmemiz muhalefet  olsun diye değil, maksadımız  iktidara yardımcı olmak.

Sayın Başkanım,  zaman, zaman  bu kürsü de Hendek İlçesi, Büyük Şehir Belediyesi  bünyesin de olan yolların bir hayli bozuk olduğu ve aciliyet gerektirdiğini  söylemiştim. Siz de cevaben takipçisi olacağınızı söylemiştiniz. Aynı şekil de Hendek Çamlıca mah. de halen devam eden alt yapı çalışmaları, Nuriye mah. kanalizasyon eksikliği ile ilgili bir sorunumuz olduğunu söyledik. Yetkililerden de bu konunun takipçisi olacağınızın cevabını aldık. On iki aydır gündem de olan bu çalışmaların bir arpa boyu ilerlemediği görünüyor.

Biz meclis üyelerinin bu çalışmaları yapacak birimlerle zaman, zaman  görüşmelerimiz olduysa da bizim ile muhatap olacak kişi bulamadık.

özel kalemden Büyük Şehir Belediye Başkanımız ile görüşmek için randevu talep ettik, ne yazık ki bu gün ortalama yirmi, yirmi beş gündür Büyük şehir  Belediye Başkanımızla bir meclis üyesi olarak görüşemedik. Biz görüşemiyorsak , vatandaşlar nasıl görüşecek. Hal böyle olunca ayda bir kez olan meclis toplantısın da sizlerle bu sorunları paylaşma imkanı buluyoruz.

Meclis gündemin de SASKİ’nin yatırımları ile ilgili talep ettiği kredileri siyasi düşünmeksizin hizmet olduğunu düşündüğümüz için onaylayacağız. Bizim de taleplerimizi, bu düşüncelerin  kulak ardı edilmemesini, gerekli yatırım ve ilginin gösterilmesini istiyoruz. Özetlemiş olursak, hizmet konusun da bizi muhalif görmemeniz gerekir. Maksadımız hizmet, eleştirmek değildir şeklinde konuşmasını tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2015, 14:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184