Çamlıca, Püsküllü Dedi!

Dün akşam teravih namazı sonrasında Çamlıca Mahallesi'nde mahalle sakinlerine hitap eden Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı İrfan Püsküllü Çamlıca'dan tam not aldı.

Çamlıca, Püsküllü Dedi!

2024 yılı mahalli idareler ve yerel seçimlerine sayılı günler kala Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı İrfan Püsküllü, ilçemizin büyük mahallelerinden biri olan Çamlıca Mahallesi'ndeydi.

Çamlıca Mahallesi'nin merkezinde yoğun bir kalabalığa hitap eden Püsküllü, yapacak olduğu projelerinden bahsederek, belediye başkanı seçildiği takdirde Çamlıca Mahallesi'ne önemli hizmetler getireceğini vurguladı.

Püsküllü, "Bizim düsturumuzda sen ben yok, biz var. Ben yapacağım değil, biz yapacağız. Ben yöneteceğim değil, beraber birlikte yöneteceğiz. Onların arkasında bakanlar, milletvekilleri olabilir. Bizim de arkamızda sizler varsınız, Çamlıca Mahallesi var, Hendek var. Allah'ın izniyle 31 Mart'ta Hendek halkı sandıkta gerekli cevabı verecektir. Biz Hendek'e hizmet etmek için geliyoruz. Biz Hendek'in sefasını sürmeye değil, cefasını çekmeye geliyoruz. Bizim tek bir gayemiz var. Bizim için insanlar arkamızdan Allah razı olsun desin, o bize yeter" dedi.

Düzenlenen mahalle programı, Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Meclis Üyesi Adaylarının Başkan Adayı İrfan Püsküllü tarafından sahneye davet edilip, mahalle sakinlerini selamlamasının ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2024, 21:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Emekli
Emekli - 1 ay Önce

Aklın yolu bir dir.

Mehmet kandaz
Mehmet kandaz - 4 hafta Önce

Camii aya tam bir hizmet istiyoruz boion dehıl incesi boiondu patiadı Allah utandırmasın hudaverdı bahadır neredeyse biz camiıca oradayız ınsaiiah

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184