CHP GENÇLİĞİNİN AÇTIĞI STANDA SALDIRI

Hendek’te Muammer Sencer caddesinde “HAYIR” standı kuran CHP Hendek İlçe Teşkilatı Gençlik Kollarına bir grup saldırdı. Saldırıda CHP’li gençler yaralandı.

CHP GENÇLİĞİNİN AÇTIĞI STANDA SALDIRI
CHP Hendek Gençlik Kolları Muammer Sencer caddesi üzerinde stand açtı.

CHP eski Milletvekili Berhan Şimşek’in Düzce’den gelerek Hendek ilçe teşkilatına yaptığı ziyaret esnasında kimliği belirlenemeyen bir grup CHP standına saldırdı.

Saldırıda stand zarar görürken CHP’li gençler yaralandı. CHP Hendek İlçe teşkilatının misafiri olan Eski Milletvekili Berhan Şimşek ve CHP’liler standın olduğu yere gelerek bilgi aldılar.

Saldırı sonrası saldırıyı gerçekleştirenler Emniyete götürülerek ifadeleri alınırken CHP Hendek İlçe teşkilatı da yapılan saldırıyı kınadı.

CHP Hendek İlçe Teşkilatından yapılan açıklamada Bu gün Şehit Muammer Sencer caddesinde resmi makamlardan izin alınarak, CHP Hendek Gençlik Kollarının açmış olduğu #HAYIR masasına demokrasi ve kardeşlikten nasibini almamış bir gurup yobaz tarafından saldırı gerçekleşmiştir.  Vatan, Millet, Barış, Özgürlük ve Demokrasi düşüncesini savunan gençlerimize yapılan saldırıyı kınıyor, saldırı emrini verenlerin emniyet güçlerimizce açığa çıkartılmasını bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.



Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2017, 18:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184