CHP HENDEK BASIN TOPLANTISI

CHP Hendek İlçe Teşkilatı Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’un katılımı ile basın toplantısı düzenledi.

CHP HENDEK BASIN TOPLANTISI


CHP Hendek İlçe Teşkilatında düzenlenen basın açıklamasına, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP Hendek İlçe Başkanı Yaşar Atik, CHP Hendek Belediye Başkan Adayı A. Selami Karakadı, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve çok sayıda partili katıldı.

Sakarya Milletvekili Özkoç yaptığı konuşmasında, Yaklaşık 1 haftadır Hendek Belediye Başkan Adayımız A. Selami Karakadı ile gündüzleri esnaflarımızı akşamları da köy ve mahallelerimizde çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Çok samimi ve dürüst ifade etmem gerekirse gördüğümüz manzara şu, insanlarımız Türkiye’nin 11 yıllık yönetiminde yoksullaşmışlar, çektikleri çile ve yoksulluk her hallerine yansımış.

Hendek’teki insanlarımız artık Devleti’ne güvenmiyor, geleceğine güvenle bakmıyor. Bu gösteriyor ki , 15 yıldan beri yerel yönetimlerde AKP Belediyesi’nin yaptıkları, gerekse 11 yıllık AKP Hükümeti’nin iktidarı Hendek’te insanlarımızı sosyal refah içerisine getirememiştir”

Hendek’teki insanlar değişim istiyor

Özkoç konuşmasına şu ifadeler ile devam etti. Vatandaşlarımız iktidarı değiştirmek istiyorsa, hangi Siyasi Parti’den olurlarsa olsunlar. Bir Siyasi Parti ile birleşmek ve o Siyasi Parti’de İktidarı değiştirmek için yola çıkmak ve gerçekten demokratik bir Türkiye istiyorlarsa oylarını CHP’de birleştirmek zorundadırlar.

Hendek’in önünün açık olduğunu kendi gözlerimle gördüm. Eminim ki Selami bunu başaracaktır, Hendek bunu başaracaktır. Hendekli vatandaşlarımızın büyük bir inançla CHP arkasında kenetlenmesi gerekiyor dedi.

Özkoç konuşmasının ardından CHP Hendek Belediye Başkan Adayı A. Selami Karakadı ile birlikte basın mensuplarının sorularına cevap verdi.

Hendeğin sorunları nelerdir?

CHP Hendek Belediye Başkan Adayı Selami Karakadı Hendeğin sorunları nelerdir sorusuna şu ifadeler ile cevap verdi.

Karakadı, Yerel yönetim dediğimiz, Belediye dediğimiz o şehrin bütün Kurumları ile her şeyin öncüsü lideridir. Şehirdeki Vatandaşlar Belediye Başkanı’nın kendilerine vereceği hizmetleri şevk ile almalı korku ile değil.Hendek’te bir Belediye yönetimi var korkulan bir Belediye yönetimi. Bundan daha büyük bir sorun olabilir mi?

Örnek verecek olursak İmar ile ilgili Hendek’in ciddi yaraları var. İmar konusu 15 yıllık dönem boyunca yara olarak kalmıştır ve şu an askıda olan imar planları ile bu yara daha da derinleşmiştir.

İkinci ana sorun Hendek’in kaynakları. Vatandaşlarımızın Vergileri, ödediği harçları ve paraları ile Belediye’nin kasasına giren paralar gösteriş yatırımları ile geri dönmüş, ölçüsüz bir borçlanma içerisine girilerek Hendek’in geleceği karartılmıştır. Hendek’in ihtiyaçları bir tarafta duruyor, göstermelik yatırımlar bir tarafta duruyor dedi.

Karakadı, sorulan başarılı arkadaşlarınızı Umre ya da başka bir yere gönderecek misiniz sorusuna, bu iş iyice zıvanadan çıkmış bir halde. Bu kadar maddi imkanlar niçin dağıtılıyor, nedir bu seçim bütçesinin boyutu onu bilelim. Kimin parası ile oluyor diye sordu.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2014, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184