CHP HENDEK’TEN İYİ PARTİYE ZİYARET

CHP Hendek ilçe başkanı Reyhan Azak, CHP Hendek Kadın Kolları başkanı Nevin Kuru Şeşen ve CHP yöneticileri, Hendek İYİ Partiyi ziyaret ettiler.

CHP HENDEK’TEN İYİ PARTİYE ZİYARET


İYİ parti GİK üyesi Ümit Dikbayır, İYİ Parti Hendek ilçe başkanı  Fatih Bayındır ve parti yöneticileri tarafından karşılanan CHP heyeti ve İYİ partililer arasında samimi sohbet gerçekleşti.

İYİ partinin misafirperverliği için teşekkür eden CHP ilçe başkanı Reyhan Azak, İYİ partinin Türkiye siyasi yelpazesinde boşalan bir görüşü başarıyla temsil edeceklerine inandıklarını, İYİ partinin CHP gibi Parlamenter, Demokratik Cumhuriyetten yana olduğunu, geçmişte EVET-HAYIR referandumunda bu iki partinin birlikte hareket ettiklerini, gelecektede seçim güvenliği ve ülkemizin ekonomik ve siyasi  olarak çöküşünü durdurabilmek için, tek adamlık rejimine karşı birlikte hareket etme ümidinde olduğunu belirtti.

CHP ilçe başkanı Reyhan Azak, İYİ partini kuruluşu aşamasında engellemelerle karşılaşmasına rağmen Hendek'te İYİ parti kurucularını ve olağan kongre ile yeni yönetimle başkanlığa seçilen Fatih Bayındır'ı  tebrik edip, hayırlı olmasını dileyerek çalışmalarında başarılar diledi.

İYİ parti GİK üyesi Ümit Dikbayır ve İYİ parti İlçe başkanı Fatih Bayındır, CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İYİ parti merkezinde genel başkan Meral Akşener'i ziyareti ile diyalog ve işbirliği ortamının başladığına inandıklarını belirterek, nazik ziyaretleri için CHP Hendek heyetine teşekkür ettiler.

CHP ve İYİ parti heyetleri arsında yapılan sohbet, birlikte fotoğraf çekilmesi  ve Miraç Kandilinin karşılıklı tebrik edilmesi ile son buldu.

 

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2018, 21:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184