CHP Heyetinden Hendek Ziyareti

CHP heyeti Hendek Yeşilköy ve Yarıca Mahallelerinde Vatandaşların sorunlarını dinledi.

CHP Heyetinden Hendek Ziyareti

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar Hendek Yeşilköy ve Yarıca Mahallelerini ziyaret ederek Vatandaşların sorunlarını dinledi.

Çiftçimizin, Vatandaşımızın sorunları çok büyük

Hendek Yeşilköy ziyaretinde konuşan Vatandaşlar, merkeze en yakın köy statüsünden çıkarılan mahalleyiz, bize hala doğalgaz gelmedi, defalarca talebimizi ilettik sözler verilmesine rağmen yerine getirilmedi. Ekonomik sıkıntılar belimizi büktü, bugün aldığımızı yarın aynı fiyata alamıyoruz, biz ürettiğimizin karşılığını hiç alamıyoruz yeter artık dediler.

Yarıca Mahallesinde sorunlar aynı

Büyük şehir yasası ile köylülerin elinden meraları ve ata toprakları alındığını belirten Vatandaşlar, ürettiğinin karşılığını alamayan köylüye, su vergi gibi artan maliyetler yüklendi. Hayvancılık ve tarım bitirildi. Yem, ilaç pahalı. Gübre ve mazota hemen hemen her gün zam inanın üretici artık heryere borçlu ifadelerine yer verdiler.

Sorunları biliyoruz

Sorunları çok iyi biliyoruz diyen CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, her gün sahada vatandaşlarımızı dinliyoruz. Dünyada kendi kendisine yeten az sayıda Ülkelerden biri olan Türkiye maalesef yanlış politikalar yüzünden buğdayı, pirinci, patatesi dışardan almak zorunda bırakıldı.İnanın Ülkemizin kaynakları doğru kullanıldığında bunların hepsi bitecek ifadelerine yer verdi.

Çalışmaya devam edeceğiz

CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar konuşmasında, her gün sahada sizlerin arasında Hendek’in her yerinde, sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmadan çalışmaya devam ediyor. Biz Halkımızın sesini ve taleplerini duyurmak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184