CHP Tüm Kentle Kucaklaştı

Hendek Ve Geyve’de Örgüt, Pamukova’da İse Dost Ziyaretleri

CHP Tüm Kentle Kucaklaştı

CHP Sakarya İl Örgütü, Ramazan Bayramı vesilesiyle hemşerileriyle bayramlaştı.

CHP’de Ramazan Bayramı programı yoğun geçti. CHP İl Başkanı Ecevit Keleş ve parti yönetimi bayramın 1’inci ve 2’nci günlerinde yoğun bir tempoda kentin birçok yerinde vatandaşla kucaklaşarak, bayramlaşmayı ihmal etmedi.

CHP Sakarya İl Örgütü’nde bayramın birinci günü programı şöyleydi:

Muhtarlarla Bir Araya Gelindi

Sakarya Valiliği’nin düzenlediği bayramlaşma programına katılım sağlandı. Valiliğin ardından program Muhtarlar Federasyonunda tüm muhtarlarla bayramlaşılarak devam etti. Başkan Keleş ve il yönetimi daha sonra SATSO’nun bayramlaşma programına da katılım gösterdikten sonra Sakarya Yerel Kültür Derneği’nin bayramlaşma etkinliğine dahil oldu.

Chp, Hendek Ve Mahalle Sakinleriyle Kucaklaştı

Akabinde CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar’ın da eşlik etmesiyle Hendek’te Puna Mahallesi sakinleri ile bayramlaşıldı. CHP İl Başkanı Keleş ve yönetimi daha sonra Akyazı İlçesi, Alaağaç Mahallesinde ise partisinin Akyazı İlçe Başkanı Mustafa Sağır ile beraber vatandaşlarla bayramlaştı.

Yerel Kültür Derneğine Misafirperverlikleri İçin Teşekkür Edildi

İl başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu bayramlaşma programında Yerel Kültür Derneği Başkanı İbrahim Şahin’e ve mahalle sakinlerine misafirperverlikleri için teşekkür edildi.

Engin Özkoç Ve Başkan Keleş Sapanca’daydı

Bayramın ikinci gününde ise CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve CHP İl Başkanı Ecevit Keleş mesaiye Sapanca’dan başladı. İlçe başkanlığının ziyaret edildiği Sapanca’daki bayramlaşma programına Başkan Keleş ve Engin Özkoç’a il yönetimi de eşlik etti.

Trabzonlular Derneği Unutulmadı

CHP’liler daha sonra son şampiyon Trabzon’u ve Trabzonluları da unutmadı. Başkan Keleş ve parti yönetimi Sakarya Trabzonlular Derneği’nin düzenlediği bayramlaşma programına katılım gösterdi.

Chp İl Binasında Yüzlerin Güldüğü Bayramlaşma

Ramazan Bayramı’nda kentin dört bir noktasını ziyaret eden CHP’lilerde ikinci gün, il başkanlığında bayramlaşma programı düzenlendi. Yoğun katılımın yaşandığı İl Başkanlığı programına partililerin yanı sıra çevredeki vatandaşlar da katılım sağlandı.

Gencinden Yaşlısına Parti Binasını Doldurdu

Gencinden yaşlısına birçok vatandaş CHP İl başkanlığına akın etti. Vatandaşlar parti binasının içinde ve dışında uzun süre bayramlaşıp, sohbet etti.

Hendek Ve Geyve’de Örgüt, Pamukova’da İse Dost Ziyaretleri

Yüzlerin güldüğü bayramlaşmada program biter bitmez Başkan Keleş ve ekibin soluğu Hendek’te aldı. Hendek ilçesinde de ilçe başkanlığının düzenlediği bayramlaşma etkinliğine katılan CHP’li Keleş, Geyve’de halkla bayramlaştıktan sonra düğüne katıldı. Pamukova’da gerçekleştirdiği dost ziyaretleriyle birlikte dolu dolu bir bayram takvimi geçirdiler.

Geceyi Emniyet’te Geçirdiler

Bayramlaşma programı bitti derken “Sessiz İstila” filminin yapımcısı Hande Karacasu’nun gözaltına alınmasıyla Başkan Keleş, gece yarısı, bayramın üçüncü gününde de kent sokaklarından ayağını geriye atmadı. Gözaltına alınan Karacasu’ya destek için İl Emniyet Müdürlüğü’ne giden CHP’li Keleş ve yönetimi Karacasu’yu serbest bırakılana kadar Emniyet’te beklediler.

Başkan Keleş iki günlük yoğun tempoda gerçekleştirilen bayram programı ile ilgili şunları söyledi:

“Gayemiz Her Günün Bayram Tadında Olması”

“Üç günlük yoğun bir programımız vardı. Partililerimizle, hemşerilerimizle kucaklaştık. Çünkü başka Sakarya yok, başka Türkiye yok. Cumhuriyet Halk Partisi de sadece bayramların değil her günün şeker tadında, her günün bayram heyecanı ve sevecenliği ile geçmesi için var. Gayemiz, gayretimiz budur. Halkla bütünleşmek, milletle kucaklaşmak.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184