CHP’DEN COŞKULU ADAY TANITIM TOPLANTISI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili Muharrem İnce’nin katıldığı CHP Hendek İlçe Teşkilatı Aday tanıtım programı coşku dolu içerisinde gerçekleşti.

CHP’DEN COŞKULU ADAY TANITIM TOPLANTISI


Belediye Sosyal tesislerinde gerçekleşen Aday tanıtım programı salon dışına taşarak büyük bir coşku ile gerçekleşti.

CHP Hendek İlçe Teşkilatının düzenlediği Aday tanıtım programına, CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem İnce, Milletvekili Engin Özkoç, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ecevit Keleş, İl Başkanı Curoğlu, İl Yönetimi, İlçe Başkanı Yaşar Atik, İlçe Teşkilatı, Belediye Başkan Adayı A.Selami Karakadı, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve vatandaşlar katıldı.

Aday tanıtım programında açılış konuşması yapan CHP Hendek Belediye Başkan Adayı A.Selami Karakadı, On beş yıldır belediyeyi yönetenler sürekli çağ atladık palavrasıyla insanlarımızı kandırmışlar, sadece merkezde gösteriş yatırımları yapmışlar.

Aynı yönetim kenar mahallelerde ki yol,kanalizasyon gibi basit sorunları dahi çözmemiş. Değişen hiçbir şey yok. Ama Pakistan’da Hendek mahallesi yapmakla böbürleniyor. Yeni çıkan Büyükşehir yasası ile rantçı, talancı zihniyet köylerimize hücum edecek. Geçmişte İlçe merkezinde yaptıklarını şimdi köylerde yapacaklar. Köyler 18 uygulaması ile talan edilecek. Yine komşuyu komşuya düşman edecekler dedi.

Karakadı sözlerine şu ifadeler ile devam etti. Tablo ortada. Halkıyla kavgalı bir belediye var. Vatandaşımız sabah uyandığında belediyenin bir Alicengiz oyunuyla, sözde imar düzenlemesiyle acaba bahçeme, tarlama el kondumu korkusunu yaşıyor. Esnafımız zaten ekonomik sıkıntılar içinde. Birde Belediye zulmü ile karşı karşıya. Belediye esnafa rakip. Bakkallık, emlakçılık, müteahhitlik yapıyor dedi.

Karakadı son olarak sözlerini şu ifadeler le tamamladı, Muhalefete değil Belediye Başkanlığına talibim. Siyaseti zenginleşme aracı değil, hizmet aracı olarak görüyoruz. Haramda gözüm yok, tek amacımız var Hendek’e hizmet etmek. Ben artık göreve hazırım, 31 martta Hendek Belediyesinin balkonunda sizleri bekliyorum dedi.

Karakadı’nın konuşmasının ardından Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ecevit Keleş, Milletvekili Engin Özkoç ve son olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem İnce konuşma yaptı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem İnce yaptığı konuşmasında iktidarı eleştirdi. Bunlar o kadar Müslüman ki, yatak odalarında para sayma makinaları saklıyorlar. Böylece elleri harama bulaşmıyor diye AKP’nin hırsızlığı ve vurgunculuğunu esprilerle halka anlattı.

Konuşmaların ardından CHP Hendek Belediye Başkan Adayı A.Selami Karakadı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları tek tek vatandaşlara tanıtıldı.

CHP Hendek İlçe teşkilatı Hendek halkına yoğun katılımları için teşekkürlerini ilettiler.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2014, 18:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184