CHP’DEN DEDİKODULARA CEVAP

CHP Hendek İlçe Başkanlığı son günlerde Hendek'te dolaşan dedikodulara yazılı bir açıklama yaptı.

CHP’DEN DEDİKODULARA CEVAP


CHP Hendek İlçe örgütü olarak 30 Mart seçimine kazanmak amacıyla giriyoruz. Diğer partilerin hedefleri de budur ve haklıdırlar. Maalesef kendi güçlerinin üstünde gürültü çıkarmayı seçim çalışması sanan, MHP tabanındaki bazı kişiler yalan haberlerle ortada dolaşıyorlar. Güya CHP, MHP’yi destekliyormuş.

Biz bunu niye yapalım, hiç çok azı destekler mi? Son 2011 seçiminde köyler  dahil bizden daha az oy almış bir partiyi niye destekleyelim? Kazanma şansı bizden düşük olan partiyi niye destekleyelim? Geçen dönem  belediye meclisindeki başarısızlıkları ve teslimiyetçilikleri ortada. Son iki dönem belediye meclisinde olmalarına rağmen bir varlık gösteremedikleri ortada. Bunu da Hendek halkı iyi biliyor.

Böyle yalan haberler siyasetin seviyesini düşürür. Son seçimlerde oyları sürekli düşen MHP’li arkadaşlara tavsiyemiz yalanla başarı kazanılamaz. İnsanları bir kere kandırırsınız, ama hep kandıramazsınız. Siyasette doğruluk ve dürüstlük temel ilkemiz olmalıdır.

Adayımız Endüstri mühendisi A.Selami KARAKADI’ nın eğitimi, tecrübesi ve kişiliği ile Hendek için en iyi aday olduğu bellidir. Hendek halkı adayımızın özellikleri ve ekibini takdir etmektedir. Hedefimiz vatandaşımızın da desteği ile bu seçimden zaferle çıkmaktır.

CHP HENDEK İLÇE BAŞKANLIĞI

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2014, 14:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Felan Filan İnter Milan
Felan Filan İnter Milan - 10 yıl Önce

başkanımı tebrik ediyorum. selami iyi çocuk, selaminin babası da iyi adamdı diyen insanlar korkmasınlar; selamiye oy versinler. kendi çocuklarına sahip çıksınlar. bir kerede dürüstler kazansın.

A Şükrü AYGÜN
A Şükrü AYGÜN - 10 yıl Önce

Cahille bal yemektense,alimle taş taşımak yeğdir

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184