Cumhur İttifakına Uzuncaorman'da Yoğun İlgi

Cumhur ittifakı Ak Parti adayı Ali Kemal Sofu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'unda da katılımı ile Uzuncuormanda miting coşkusunda karşılandı.

Cumhur İttifakına Uzuncaorman'da Yoğun İlgi


Uzuncaorman Mahalle meydanında düzenlenen programda Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Cumhur ittifakı Ak Parti Hendek Belediye Başkan adayı Ali Kemal Sofu, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, ve MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Orogram bitimine yakın Ak Parti 25. Dönem Milletvekili Ali İnci'de programa katılım gösterdi.

Açılış konuşmasını Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal yaptı, MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı'da destek beklediğini ifade eden bir konuşmada bulundu ve sözü Uzuncuorman Mahalle Muhtarı Mehmet Civelek’e bıraktı.

Civelek, İmar sorununu Ali İhsan Yavuz’a iletti. İmar olmadan ne altyapı yapılabiliyor, ne de doğal gazımız bağlanabiliyor. Yolumuz artık yetmiyor, bu yol 8 tane köy hitap ediyor inanın her sabah korku içerisindeyiz, çocuklarımız yol kenarında ezilecekler. Bizim 220 dönüm fidanlama bahçemiz var biz Halka söz verdik dedikki arkadaşlar biz burayı mesire alanı yapmayı düşünüyoruz. Bu çok zor bir şey değil. Mahallemizin kahvehanesi yanında benim Muhtarlığım var bunları buradan kaldırarak çok amaçlı 5 dönüm bu yere köy konağı yârin düğünlerimizi, sünnetlerimizi asker cemiyetlerimizi, yapabileceğimiz bir yer bunları bekliyoruz diye konuştu.

Daha sonra Vatandaşların ''Başkan Sofu'' tezehüratları ile söz alan Ak Parti Hendek Belediye Başkan adayı Ali Kemal Sofu, teşekkür ederek başladığı konuşmasında, bugün burada Cumhur İttifakımızın Belediye Başkan Adayı hem Ak Partimizin, hem de MHP nin ortak adayım, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin olurları ile karşınızda Belediye Başkan Adayı olarak konuşuyorum.

Amacımız bizi Aday gösteren büyüklerimize mahçup olmamak için, bizleri seçecek olan sizlere mahçup olmamak için gece gündüz durmadan çalışacağız. Allahın izni ile İlçe Başkanlığında 7 yıldır tecrübe kazandık, bilgilendik, Ankara’nın yollarını öğrendik, usül erkanı öğrendik, buradaki tecrübemizi Belediye Başkanlığında da Hendek’te hizmete döndüreceğiz.

Hendek’imizin sadece hizmete ihtiyacı var. Ak Parti hizmetin adresidir, inşallah 31Martta desteğinizi cumhur ittifakına bekliyorum. Derdimiz sevdamız Hendek’e hizmettir. Muhtarımız bazı ihtiyaçlardan bahsetti, biz buraya bu 7. Seçimdir geliyoruz ve ihtiyaçları biliyoruz, Allaha şükür ki çoğunluğu yapıldı, kalanlarıda yapmak inşallah yapmak bize nasip olacak, yolun genişlemesi buradan E 5'e kadar tektaraflı da olsa kaldırımın yapılması, imarının bitirilmesi, köy merkezine bir gençlik merkezinin yapılması tabiki bizlerin bir sözüdür. Allah’ın izni ile seçim beyannamemizde hazırladığımız projelerdir.


Hendek’imizi 2 aydır karış, karış geziyoruz, sizlerden aldığımız taleplere göre, ihtiyaçlara göre projelerimizi hazırladık. İnşallah Hepsini de yapacağız. Çünkü Cumhurbaşkanımızın talimatı ile yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermiyoruz. Söz verdiğimiz her şeyi yapacağız Çünkü biz Ak Parti'nin, Cumhur İttifakının Adayıyız.


Biz bu sözleri Ankara’daki büyüklerimize güvenerek veriyoruz. Mevcut ödenek ve kaynaklar yeterli değildir, Hendek için Hükümetimizden Bakanlıklarımızdan kaynak üreteceğiz, Hendek’e hizmet getireceğiz. Bunun derdinde olacağız. Nasıl bir görev üstlendiğimizin bilincindeyiz, Allah’ın izni ile 5 yıl gece gündüz demeden bu Milletimize sizlere, Uzuncuorman Mahallemize hizmet ederek 5 yıl sonrada buraya karşınıza yine Aday olarak gelip oylarınızı istemeye yüzümüz olsun diye çalışacağız. Ne size başka bir Belediye Başkanı aratacağız bir daha ne de Genel Merkezimize aday aratacağız. Allah’ın izni ile biz bu işi biliyoruz, en iyisini yapacağız dedi.

Sofun’un arkasında olacağız

Daha sonra söz alan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Ali Kemal Başkanımızın Hendek ile ilgili çok büyük projeleri var.

Sizlerin beklentilerini karşılamak için gece gündüz çalışacağız. Muhtarımın dile getirdiği sorunlar var. Onları inşallah bir, bir yerine getirecek, bizde her seferinde onun arkasında olacağız, yanında olacağız ona katkı sunacağız, sizlerin beklentilerini karşılamak için gece gündüz çalışacağız dedi.

Program sonunda katılan Ali İnci yaptığı konuşma ile Başkan Adayı Ali Kemal Sofu için destek isteyerek çok çalışacağız yine başaracağız dedi.



Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2019, 17:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184