Cumhur İttifakı’ndan Kahraman Mahallesine Çıkarma

31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Hendek Belediye Başkan adayı Ali Kemal Sofu, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal,

Cumhur İttifakı’ndan Kahraman Mahallesine Çıkarma


31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Hendek Belediye Başkan adayı Ali Kemal Sofu, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve teşkilat mensupları Kahraman Mahallesinde mahalleli ile bir araya geldi.

Gösteri Peşinde Değiliz

Yedi yıldır neredeydi, ne yaptı sorularına Kahraman Mahallesinden cevap veren Sofu ‘’Birileri çıkmış yedi yıldır neredeydi, Hendek’e ne yaptı, ne kattı diye sorma cesaretinde bulunuyor. Benim yedi yılda yaptığımı en iyi Hendek halkı bilir. Hendek’e kazandırdıklarımı en iyi Hendek halkı bilir. Biz gösteri peşinde değiliz, kendimizi tanıtmaya da ihtiyacımız yok. Bizim imzalarımız hizmetlerimizin, eserlerimizin altındadır. Bakmak başka görmek başka görmemezlikten gelmek çok başkadır. Reklam yapmadık, objektiflere oynamadık. Yalnızca hizmet yaptık.’’ dedi.

Zaman zaman konuşmasını mahallelinin tezahüratları sebebiyle kesmek zorunda kalan Sofu ‘’Ben terzi kendi söküğünü diker diyorum. Çünkü bunu en iyi siz, değerli Kahraman mahallesi sakinleri de biliyor ki biz yapamazsak kimse yapamaz.

Birileri Sabahlara Kadar Çalışabilir

Hendek’in popülist söylemlere, objektiflere verilen pozlara bakara çıkmaz sokağa sokulmaması gerektiğini söyleyen Sofu ‘’Biliyorsunuz ki yedi aday adayı vardı ve ittifakın adayı olmak bizlere nasip oldu. Eğer ki MHP adayı, aday olarak gösterilseydi bizler bu akşam burada yine tam kadro olacaktık.’’ dedi. Kendisine yapılan atıfları da değerlendiren Sofu ‘’Ben lisansüstü eğitimimi de çok şükür ki tamamladım. Gerek eğitimde, gerek siyasette sağlam temeller attık ve bugünlere geldik. Şimdi sen, sabahlara kadar çalışabilirsin. Olur, olmaz ama şu gerçek ki o senin samimi gayretinle olabilecek bir iştir, bunu da unutma.’’ İfadelerini kullandı. 

Derdimiz Yeni ve Büyük Türkiye Ülküsü’dür

Hendekli vatandaşlara hitap eden Sofu kuradan rastgele seçilmediğini, yıllardır siyasetin içerisinde bulunduğunu ve temelinin sağlam olduğunu ifade etti. Tek derdinin hizmet olduğunu söyleyen Sofu ‘’Derdimiz koltuk, makam, mevkii derdi değildir. Derdimiz 15 Temmuz hain kalkışması ile halkımız tarafından oluşturulan ve liderlerimizin sahip çıktığı Cumhur İttifakı’na sahip çıkma derdidir. Derdimiz Yeni ve Büyük Türkiye ülküsüdür. Derdimiz Hendek’e hizmet etme derdidir.’’ dedi

Cumhur İttifakı İle Daha Büyük Bir Aile Olduk

İttifak ile daha büyük bir aile olduklarını söyleyen SOFU ‘’Sn. Cumhur Başkanımız, bakanlarımız, milletvekillerimiz, AK Parti teşkilatlarımız, Büyük Şehir Belediyemiz ile biz büyük bir aileyiz. Cumhur İttifakı ile şimdi daha büyük bir aile olduk. Bu aile büyük bir güç teşkil etmektedir ve bunu Hendek’e hizmet olarak sunmak zorundayız.’’ dedi.

Cumhur İttifakı’nın Kalesi; Hendek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli’nin ortak davası olan Cumhur İttifakı’nın kalesi Hendek’tir diyen Sofu ‘’Hendek’te Cumhur İttifakı’nın kaybetmek gibi sorunu yoktur. Biz bu ittifakın kalesi, bu ittifakın bekçisiyiz.’’ dedi. Hendek’in kalkınmasında iller bankasından alınacak olan ödeneğin yeterli olmayacağını da söyleyen Sofu ‘’Yaptıklarımız ortada şimdi önümüzde ki beş seneye daha kaliteli hizmetler eklemek istiyoruz. Bizi iller bankasına muhtaç bırakmak isteyenler olabilir ama Hendek’imizin iller bankasından alınacak olan ödenek ile gelişmesi bir rüyadır.  Hendek’e daha kaliteli hizmetler sunabilmek adına gerekli kurum ve kuruluşlar ile protokoller imzalayacağız. Banaklıklarımızda bekleyen projeleri hızla hayata sokacağız. Büyük Şehir Belediye’mizden daha fazla hizmet almak adına çok çalışacağız ve Hendek’i gerçek bir marka haline getireceğiz.’’ dedi. 

Programda konuşan Burhan Namlı ‘’24 Haziran’da verdiğiniz desteğin daha fazlasını, 31 Mart günü Cumhur İttifakı adayımız Ali Kemal Sofu için istiyoruz. Onun için buradayız. İnşallah hep birlikte İttifak adayımızı belediye başkanı yapacağız.’’ dedi

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2019, 14:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184