DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINA YOĞUN KATILIM

AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı danışma meclisi toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti.

DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINA YOĞUN KATILIM


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un Hendek’te Merkez Büyük Camii de Cuma Namazı çıkışı beraberindekiler ile birlikte Vatandaşlarla sohbet ederek çay içti.

Vatandaşlarla çay içerek sohbet eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş daha sonra AK Parti Hendek İlçe Teşkilatının HGM’de düzenlediği Danışma Meclisi toplantısına katıldı.


AK Parti Hendek İlçe Başkan Yardımcısı Muhammet İkbal Camcı’nın divan başkanlığını yürüttüğü Danışma Meclisi toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Milletvekilleri Şermin Balık, İsmail Güneş, Mustafa Hamarat, Faruk Işık, Mustafa Öztürk, Muzaffer Çakar, Şaban Dişli, Salih Koca, AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, İlçe Yönetimi, Belediye Başkanı Ali İnci ve çok sayıda vatandaş katıldı.


AK Parti Hendek İlçe teşkilatı danışma meclisi toplantısında Sakarya Milletvekili Şaban Dişli kısa bir teşekkür konuşması yaptı.

Dişli’nin teşekkür konuşmasının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ülke gündemine dair değerlendirmeler yaptı.


Prof. Dr. Kurtulmuş yaptığı konuşmada, değerli Millet vekillerimiz, İl Başkan yardımcısı arkadaşlarım Hendek İlçemizin değerli başkanı gençlik kolları kadın kolları başkanım hendek ilçemizin çok değerli üyeleri hepinizi en içten selamlarımla selamlıyorum sizlerle beraber olmaktan onur ve gurur duyduğumu ifade etmek isterim.

Sakarya’da Hendek’te almış olduğumuz sonuç dolayısıyla hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Türkiye’nin en zor seçimlerinde biriydi, Allah’a çok şükür bu seçim sonuçlarında Türkiye’nin üzerinde oynana oyunlara müsaade etmedi. Hendek’te olmaktan dolayı mutluluk duyuyor hepinize teşekkür ediyorum dedi.


Konuşmaların ardından AK Parti ilçe başkanı Ali Kemal Sofu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’a tablo hediye etti.


Kurtulmuş ilçe danışma meclisinde yaptığı konuşmanın ardından beraberindekiler ile programdan ayrılarak Akyazı’ya hareket etti.




Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2014, 18:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184