Danyeri Regaib Kandili Mesajı

Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Öcal Danyeri Regaib Kandili mesajı yayınladı.

Danyeri Regaib Kandili Mesajı

Danyeri mesajında, Cenab-ı Allah’ın rahmet ve bereketini bol bol ihsan ettiği Mübarek üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaib Gecesine ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız.

Manevi coşkunun daha yoğun yaşandığı rahmet, mağfiret ve merhamet mevsimi olan üç aylar ve içerisinde barındırdığı kandiller; insanların kalplerini yakınlaştıran, dostluk, komşuluk, akrabalık ve kardeşlik duygularını arttıran, maneviyatımızın yükselmesine vesile olan müstesna gecelerdir. Bu sebeple bu mübarek gün ve geceleri fırsat bilerek aramızdaki çekişmeleri, kin ve kırgınlıkları unutarak kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerimizin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz.

Müslümanlar için güzelliklere erişme, af ve mağfirete ulaşmanın vesilesi ve en kutlu yolu olan bu gecenin birlik ve beraberliğimize, dirlik ve düzenimize vesile olması temennisiyle tüm İslam Aleminin Regaib Gecesini en kalbi duygularla kutluyor, bu gecenin hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Öcal DANYERİ

AK Parti Hendek Belediyesi Başkan Aday Adayı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184