Danyeri Resmi Başvurusunu Yaptı

AK Parti'nin Hendek Belediye Başkanlığı için, ikinci müracaat eden resmi belediye başkan aday adayı Öcal Danyeri oldu.

Danyeri Resmi Başvurusunu Yaptı

Öcal Danyeri, Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatına Aday Adaylığı dosyasını teslim etti.

Hendek Belediye Başkan Aday Adaylığı konusunda Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatında ikinci resmi başvuru Öcal Danyeri yaptı

Hayırlı olsun

Ak Parti Hendek İlçe teşkilat binasında Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal’a Aday Adaylığı dosyasını teslim eden Danyeri Ak Parti’de Hendek’in ikinci Aday Adayı olurken, İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal Parti toplantı salonunda Partililerin katılımı ile gerçekleşen başvuruyu kabul ederek Danyeri’ye hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Başvuru öncesi kısa bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal Danyeri’nin başvurusundan onur duyduğunu belirterek hayırlı olsun temennisinde bulundu ve katılan herkese teşekkür etti.

AK Parti Hendek Belediye Başkan Aday Adayı Öcal Danyeri, "Değerli misafirler, sevgili ailem, değerli basın mensupları; 31 Mart 2024 tarihleri Mahalli İdareler Seçimlerinde Belediye Başkanı Aday Adayı olarak katılma kararı aldım. Bu anlamda yaptığımız imza töreninde, müracaat töreninde beni yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.

31 yıllık, 32 yıllık eğitim ve öğretim hayatımdaki tecrübelerimi de göz önünde bulundurarak, bundan sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye yüzyılı misyonuna daha fazla katkı sağlayabilmek, Devletimize, milletimize siz güzide insanlara daha fazla hizmet edebilmek için böyle bir yol seçtik. İnşallah rabbim utandırmaz bu yolda.

Devletimiz tabi ki zorlu bir süreçten geçiyor, bizlerin de bir tık daha fazla katkıda bulunabilmesi için hizmet etmeye gayret edeceğiz. Elimizden gelen her şeyi en iyi şekilde yapacağız. Daha fazla çalışmaya, daha fazla gayret etmeye, daha fazla çalışmaya çalışacağız ve inşallah muvaffak olacağız. Devletimizi, milletimizi bir arada ileriye getirmek için uğraşacağız. Ben tabi ki ilçe başkanımıza, kadın kolları başkanımıza, çok kıymetli misafirlerimize, sevgili aileme ve değerli basın mensuplarına bugün de tekrar beni yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum, müteşekkirim. Hepinizi saygıyla selamlıyorum" dedi.

Düzenlenen müracaat töreni, parti merkezinin binasının girişinde topluca çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Öcal Danyeri kimdir?

25 Nisan 1970 tarihinde Sakarya İli Hendek İlçesinde doğdu. İlköğrenimini Hendek İlçesi Uzuncaorman İlkokulunda, Ortaöğrenimini Sakarya Arifiye Öğretmen Lisesinde, Yükseköğrenimine Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Yüksekokulunda başlayarak Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesinde tamamladı.

1991-1993 yılları arasında Iğdır İli Tuzluca İlçesi Küçükova İlkokulunda Sınıf Öğretmeni olarak görev yaptıktan sonra 1993 yılında Hendek İlçesi Yenimahalle İlköğretim Okuluna, 1998 yılında Hendek Cumhuriyet İlköğretim Okuluna atandı. 1998-1999 yıllarında Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay ve Erzurum İli Karayazı İlçesi Karaağıl İlköğretim Okulunda vatani görevini Yedek Subay Öğretmen olarak tamamladı.

Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde “Eğitim Yönetimi ve Planlaması” alanında yüksek lisans öğrenimini 2001 yılında bitirdi. 2002 yılında Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdür Yardımcılığı, 2010 yılında Müdür Başyardımcılığı görevine atandı. 2014 yılında Mustafa Asım İlkokulu Müdürü, 2019 yılında da Noksel İlkokulu Müdürü olarak atandı. 2012-2017 yılları arasında Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görevlendirildi.

Hendek Noksel İlkokulu Müdürlüğü görevini sürdürürken 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde Hendek Belediye Başkanlığı seçimlerine katılabilmek için Ak Parti Hendek Belediye Başkan Aday Adayı müracaatında bulunabilmek üzere Öğretmenlik ve İdarecilik görevlerinden 17 Kasım 2023 günü ayrıldı. Öcal Dnayeri evli ve iki çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2023, 17:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hendekli
Hendekli - 6 ay Önce

Mudurlukten ayrılıp aday adayı oldu. Daire başkanı olarak geri döner .

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184