Destici’den Hayırlı Olsun Ziyareti

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, 31 Mart seçimleri sonrasında Hendek Belediye Başkanı seçilen Turgut Babaoğlu ve Meclis Üyeleriyle bir araya geldi.

Destici’den Hayırlı Olsun Ziyareti


Seçim öncesi ziyaretinde ilk tebrik ziyaretini Hendek’e yapacağını açıklayan Destici, bu ziyaretle sözünü tutmuş oldu.

Kapıda karşıladılar

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, 31 Mart seçimleri sonrasında Hendek Belediye Başkanlığına seçilen Turgut Babaoğlu’nu ziyaret etti.

Hendek Belediyesi önünde Başkan Babaoğlu ve Belediye Meclis Üyeleriyle buluşan Destici daha sonra makama çıkarak burada görüşme yaptı. BBP İl Başkanı ve Turgut Babaoğlu Genel Başkan Destici’ye nostaljik radyo ve yöresel ürünler hediye etti.

Mutluluk Duyuyoruz

Başkanlık Makamında Destici’yi ağırlayan Başkan Turgut Babaoğlu, Devlette ve belediyemizde devamlılık esastır. Bugüne kadar ilçemiz için ne yapıldıysa bundan sonrada yapılmaya devam edilecektir. Bugün sayın Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin ziyareti bizleri mutlu etmiştir. Kendisini Hendek’te ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz dedi.

Tüm Ülkemize Hayırlı Olsun

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun konuşması sonrasında söz alan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, öncelikle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor ve bugün Hendek’te bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum.  Bu memnuniyetimizi çok üst düzeylere çıkartan sonuç ise Hendek Belediyesi’nin Başkanlığına Turgut Babaoğlu’nun seçilmesidir. Seçim sonuçlarının tüm ülkemiz için hayırlı olmasını ve seçilen tüm Belediye Başkanları ve Meclis Üyelerimiz içinde hayırlı olmasını diliyorum. Hendek’te bizi temsil eden ve bayrağı en üste çıkaran Belediye Başkanımızı tebrik için buradayız ifadelerini kullandı.

Teşekkür etti

Destici, gerçekleştirilen seçim çalışmalarında yer alan herkese teşekkür ederek, Camiamız adına Başkanımıza ve seçilen ya da seçilmeyen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Burada gerçekten Turgut Babaoğlu’nun yıllarca süren bir çalışması ve kararlılığı vardı. Bu ekibiyle birlikte çalışmanın neticesi alınmış oldu. Hepimiz hizmet için buradayız. Öncelikli hedefimiz burada vatandaşlarımıza hizmetleri devam ettirmek ve meseleleri çözmek için çalışmak olacak. Bende artık Hendek’in bir milletvekiliyim ve rahatsız etmeden sık sık burayı ziyaret edeceğim. Sorunların çözülmesi ve vatandaşlarımızın daha mutlu daha huzurlu yaşaması için elimizden geleni yapacağız şeklinde konuştu.

 

Örnek Belediyecilik anlayışı

BBP’nin Hendek’te örnek bir Belediyecilik anlayışı ortaya koyacağının altını çizen Destici, ister bizim partimizde ister başka partide olsun tüm arkadaşlarımızla uyum ve birlik içerisinde bir çalışma gerçekleştirerek Hendek’te örnek olacak bir belediyecilik anlayışı ortaya koyacağız. Bu konuda elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bundan sonraki çalışmalarımızda da bunu ortaya koyacağız, buradaki arkadaşlarımızda bu konuya hassas davranacaktır, inanıyorum. Bugüne kadar birbirine güvenen ve kenetlenen bir ekip olduk ve bundan sonrada biebirimize aynı güvenle kenetlenerek Hendek’in gerekli hizmetleri alması noktasında elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Bunu çalışmayla başaracağız, hayırlı ve uğurlu olsun, Rabbim mahcup etmesin dedi.

 

Toplantı yaptılar

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin konuşması sonrasında partililer ve Başkan Babaoğlu basına kapalı bir toplantı gerçekleştirirken BBP heyeti Merkez Büyük Camiide Cuma Namazını kılmalarının ardından Hendek Bayraktepe Sosyal Tesislerinde yemekte bir araya gelecek.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2019, 15:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184