Deva Partisi’nin Hendek Ziyaretinde Ali Babacan Sürprizi

DEVA Partisi heyetinin Hendek İlçesinde yaptığı ziyaret sırasında Genel Başkan Ali Babacan sürprizi yaşandı.

Deva Partisi’nin Hendek Ziyaretinde Ali Babacan  Sürprizi

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcıları, MYK Üyeleri ve Kurucular Kurulundan oluşan 17 kişilik heyet ile Sakarya'ya çıkarma yapan DEVA Partisi Genel Merkez heyeti, ilçe ziyaretleri kapsamında Hendek’te Ziraat Odası, Muhtarlar Derneği, Sarılar Fındık İşletmesi ve Turanlar Mahallesini ziyaret etti.

Deva Genel Merkezinden Geniş Katılımlı Saha Çalışması

Deva Partisi Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Mahmut Tandoğan Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı (Sivil Toplum İlişkiler Başkanı) Hasan Karal, DEVA Partisi Şanlıurfa 22-23 dönem Milletvekili Abdurrahman Müfit Yetgin, DEVA Partisi Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan, İl Başkan Yardımcısı Murat Durak, Sakarya Seçim İşleri Başkanı Av.Orhan Sinan Dural, Teşkilat Başkanı Ercan Başnuh, İnsan Kaynakları Eğitimlerinden Sorumlu Güvenç Cengiz, Sakarya İl Yönetimi Teşkilat İşleri Başkan Yardımcısı Av.Tülay Sinan, ilçe ziyaretleri kapsamında Hendek’e gelerek saha çalışması kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulundular. DEVA Partisi temsilcileri ziyaretlerinde, 2023 yılı seçiminin önemini ve DEVA Partisinin Eylem Planlarını anlatırken, vatandaşların talep ve önerilerini de kayıt altına aldılar.

İlk Ziyaret Hendek Ziraat Odası Başkanlığına Yapıldı

DEVA Partisi heyeti ilk olarak, Hendek ziyaretine DEVA Partisi Hendek İlçe Teşkilatını ziyaret ederek başladı. Saha çalışması yapacak heyeti, DEVA Hendek İlçe Başkanı Emre Taşkın, İlçe Yöneticisi Sefer Küçük, ilçe Sekreteri Özlem Çevik ve partililer karşıladı. Çiçeklerle karşılanan DEVA Partisi heyeti, bir süre parti binasında ilçe gündemi ile ilgili bilgi aldılar ve ilçe ziyaretlerinin ilk ayağı olan Hendek Ziraat Odasını ziyaret ettiler. Hendek Ziraat Odası Başkanı Hayri Duran ve bazı yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandılar.

Ziyaret Sırasında Deva Genel Başkanı Ali Babacan Sürprizi

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Hendek Ziraat Odası Başkanı Hayri Duran yaptığı açıklamada, “En büyük sorunumuz mazot, ilaç, tohum gibi tarımdaki girdi maliyetlerinin yüksekliği.” diye konuştu. Milletvekili Abdurrahman Müfit Yetgin, "Genel Başkanımız Ali Babacan, ekonomiden sorumlu olduğu dönemde kendini kanıtladı. Eylem Planlarımız hazır. Tarım stratejik bir sektördür. Böylesine ihmal edilmemeliydi. Çiftçimiz kazanmalı ki tarım sektörü ilerlesin. Tarım Eylem Planımızda ilk 90 dakikada, ilk 6 ayda ve 365 günde neler yapacağımız tüm ayrıntıları ile yer alıyor. Tarımda yaşanan sorunların devası partimizdir." diye konuştu. Konuşmaların sürdüğü esnada Ali Babacan sürprizi yaşandı.

Babacan Sevgi Ve Selamlarını İletti

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, telefonla ulaştığı Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan’ı arayarak, ilçede gerçekleşen ziyaret hakkında bilgi aldı. Bir süre Ziraat Odası Başkanı Hayri Duran ile sohbet eden Babacan, "Hendekli vatandaşlarımıza sevgilerimi selamlarımı sunuyorum" dedi. Gerçekleşen telefon görüşmesi sonrası bir süre daha ziraat odasında ilçenin tarımı ve fındık konusunda bilgi alan heyet ardından Hendek Muhtarlar Derneğini, Sarılar Fındık İşletmesi ve Turanlar Mahallesini ziyaret etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2022, 12:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184