DEVLET SAKARYA’YA GELDİ

MHP lideri Devlet Bahçeli Sakarya mitinginde açıklamalarda bulundu

DEVLET SAKARYA’YA GELDİ


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sakarya’da katıldığı mitingde, "Pensilvanyalı hain hayır vaazı veriyor" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Demokrasi Meydanında düzenlenen mitinge katılmak için Sakarya’ya geldi. Arifiye otoban gişelerinde karşılanan Bahçeli, dinlenmek üzere Sakarya’da bir otele gitti. Buradan Demokrasi Meydanındaki miting alanına gelen Devlet Bahçeli, Sakarya’lılara hitap ederek birlik mesajı verdi.

Mevzu vatan ise ayrı düşemezdik

Türkiye’ye karşı yapılan saldırılar sonrasında ayrı düşülmemesi gerektiğini ve aynı safta durulması gerektiğini ifade eden Bahçeli, "15 Temmuz gecesi verilen selalar aşkına, tankın önüne atılan kahramanlar anısına darbeye göğsünü geren vatan evlatları adına devletin önünü açtık, sistemsel düğümü çözdük. Devlet anayasal yörüngeye çekilmezse işimizin çok zor olduğunu gördük. Sistemin teklediğini fark ettik. Sistemin su kaynattığını, bilye dağıttığını anladık. Yönetim yapısında gerginlik ve anlaşmazlıklar devam ettiği sürece içten ve dıştan çığ gibi üzerimize gelen saldırıların söndürülmesini imkansız değerlendirdik. Bir olmalıydık bir araya gelmeliydik milli şuurda birleşmeliydik. Kavgalar ile vakit geçiremezdik mevzu vatan ise ayrı düşemez birbirimizden kopamazdık" dedi.

"Pensilvanyalı hain hayır vaazı veriyor"

FETÖ lideri Fetullah Gülen’in ‘Hayır’ vaazı verdiğini vurgulayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sakarya evet diyor ama buna aldırış etmeyenlerin, buna direnenlerin varlığını da en iyi sizler biliyorsunuz. Keçinin uyuzu pınarın gözünden içermiş suyu bunlar suda içmiyor ancak kirletiyor, bulandırıyor.

16 Nisan anayasa referandumunda Türk milleti kendi geleceğini tertemiz iradesi ile belirleyecektir" dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2017, 19:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184