DEVLET’İN KALBİ HENDEK’TE ATTI

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, İstanbul’da katıldığı cenaze dönüşü mola verdiği TEM Otoyolu Kuzinet tesislerinde MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ile bir araya geldi.

DEVLET’İN KALBİ HENDEK’TE ATTI


İstanbul’da Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın oğlu’nun cenazesine katılan MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Genel Başkan Yardımcıları ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ile birlikte Hendek TEM Otoyolunda bulunan Kuzinet Dinlenme Tesislerinde mola verdi.

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Meclis Üyeleri Hüdaverdi Bahadır, Osman Güney ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Kuzinet Dinlenme Tesislerinde mola veren MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile bir araya geldiler.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile bir araya geldikten Ülke gündemi hakkında istişare yapan,  sonrasında Hendek İlçe Teşkilatının faaliyetleri hakkında bilgi veren ve yapılmasını planladığı proje ve faaliyetlerin bilgisini aktaran MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu teşkilatın selamını ileterek Hendek’te ağırlamanın gurunu yaşadığını ifade etti.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli yaptığı değerlendirmenin ardından Hendek halkına,  Hendek İlçe Yönetimine, Meclis üyelerine ve MHP üyelerine selamlarını iletmesini Babaoğlu’na söyledi.

Kısa bir süre de bulunmaların ardından, Nezih bir ortamda yapılan sohbetin ardından MHP Hendek heyeti Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’ye hayırlı yolculuklar dileyerek İlçe Yönetimi ve Meclis Üyesi arkadaşları ile birlikte Ankara’ya uğurladı.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve beraberindekileri uğurlayan MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, bu istişarenin kendisine çok şeyler kattığını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2017, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184