DİKMEN KÖYÜ GENÇLİK FESTİVALİNDE MHP RÜZGARI

Hendek Dikmen Köyü gençlerinin düzenlediği Gençlik Festivali yoğun katılımla gerçekleşti

DİKMEN KÖYÜ GENÇLİK FESTİVALİNDE MHP RÜZGARI


Dikmen Köyü spor sahasında Gençlerin düzenlediği ,Gençlik festivalinde  geceye Karadeniz Ses sanatçısı Meryem Akyüz ,  İsmail Güler ve Orkestra Erol katıldı.

Gecede MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu önemli mesajlar vererek Dikmen’e hak ettiği hizmeti vereceklerini söyledi.

Yoğun katılım

İş adamı Tahsin Güreli , MHP Hendek Belediye Meclis Üyesi Adayları  Cengiz Şişman , Vural Tutkun ve Bilgin Pektemek’in katkıları ile düzenlenen Gençlik Festivali’ne  MHP Milletvekili Münir Kutluata, MHP İl Başkanı M.Levent Bülbül, MHP İlçe Başkanı Atilla Tezgel,MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu,Belediye Meclis Üyesi Adayları ,Dikmen Köyü Derneği Başkanı ve Muhtar Adayı Muhammet Kıt, Muhtar Adayı Menderes Ayvaz,Dikmen Köyü gençlik Başkanı Yener Gözdağı, Dikmen halkı ve Çevre köylerden vatandaşlar katıldı.

Geceye katılan MHP Heyeti ile birlikte MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu büyük bir coşku ile karşılandı.

Sık sık vatandaşların tezahüratı ve alkışları ile büyük ilgi gören Babaoğlu vatandaşları selamlamasının ardından bir konuşma yaptı.

Köylerde öz varlıklara dokunulmayacak

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu yaptığı konuşmada” Yeni büyükşehir yasasında kaybettiklerinizi  9 gün sonra belediye başkanı olduğumuzda sanki o yasa çıkmamış gibi sizin kazanımlarınız ve köyünüzün bütün mal varlığı olduğu gibi duracak. Evleriniz aynı şekilde para ödemeden ruhsat sahibi olacaksınız . Köyünüz mahalle olacak, ancak köy gibi yaşamaya devam edeceksiniz  ben bir kardeşiniz olarak Dikmen köyü için belediye hizmetlerinin daha da üstünde size elimizden gelen hizmeti vereceğiz.

Soğuk hava deposu,

Babaoğlu , ayrıca Dikmen Köyüne  Çilek için Soğuk Hava Deposu,Çok amaçlı salon ,yayla şenliklerinin aynı şekilde turizme katkı sağlamak üzere bizler tarafından da  yapılacak.Belediye imkanları ile burada mahalle aralarındaki yolların  düzgün yapılacağını , halk arasında 18 madde olarak bilinen uygulamadan  yani birilerinin yolunu arsasına el koyan belediye değil,  insanların bu konudaki mağduriyetlerini  gideren bir belediye olacağız. Çoğunuz şehirde yaşıyorsunuz ve bu sıkıntıları biliyorsunuz.Kimsenin cebindeki parada arsasında tarlasında gözümüz yok. Bunları düzelteceğiz.

Spor sahasının üzeri kapanacak

Babaoğlu son olarak da , Ben yıllardır buraya geliyorum her seçim döneminde dediler ki  spor sahasınınüzerini kapatacağız , düğünlerinizi artık kapalı yerde yapacaksınız . 20 seneden beri aynı vaatlerle bu insanların oyları alınıyor .Bu kardeşiniz bunu yapacak bunun sözünü size veriyorum .  Dikmen Köyü spor sahasının üstünü kapatacağız” dedi.

 Bu seçim çok önemli

MHP İl başkanı  Bülbül konuşmasında “Çok değerli hemşerilerim  Sakarya il başkanı aynı zamanda Hendek’in bir evladı olarak sizlere saygılar sunuyorum.Bu soğuk havada buraya toplandık. Herkesin gözünde bu heyecanı görmek bizleri son derece mutlu etti.Bu seçim çok önemli , hem büyükşehir belediyesi hem Hendek belediyesine ALLAH nasip ederse Dikmen köyü oy verecek. Dikmen  bu gün bu secim açısından çok önemli bir merkez haline geldi Dikmenin insanı irfan sahibi insanlardır, okumuştur.Tahsile önem veren,  insanlara oy verirken ,  destek verirken o insanların ağzına çaldığı baldan değil , o  insanın nasıl hizmet edeceğine bakıp da  daha dikkat edip kullanan bir halktır .Bir çoğunuz Hendek Merkezde oturmaktadır  akrabaları vardır biz buraları bir bütün olarak değerlendiriyoruz  Babaoğlu’nun dediği  şeyleri önemseyin. Çünkü buraya sizi belediyenin külfetlerine  sokmaya değil , belediyenin  nimetlerinden faydalandırmak için buraya gelmiş bulunuyoruz.Bunu önemsemenizi rica ediyorum”  dedi.

Hanımların sahip çıktığı hiçbir iş yer de kalmaz

Coşkulu kalabalık karşısında Milletvekili Münir Kutluata yaptığı  konuşmasında; Dikmenin gençleri  iyi bir organizasyon yapmışlar kendilerine teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum.Hanım efendiler sizlerde ayrı tebrik ediyorum.Hanımların sahip çıktığı hiçbir iş yer de kalmaz.Hanımların fark etiği incelikler hiç kimse tarafından fark edilmez onun için Türkiye uzun süre çeşitli şekilde meşgul edildi  oyalandı tabiri caizse şimdi en önde hanımlarımız işin farkında öncülük ediyorlar Türkiye’nin iyiye gidişinin işaretleridir bunlar diye düşünüyorum.Çok umutluyum sizlere ayrıca teşekkür ediyorum “ dedi.

Kemençe ile horon

Konuşmaların ardından Karadeniz ses sanatçıları Orkestra Erol eşliğinde Meryem Akyüz ve İsmail Güler’in birbirinden güzel parçaları ile vatandaşlar horon tepti.MHP İl Başkanı M.Levent Bülbül ve MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu vatandaşların yoğun isteği üzerine hep birlikte horon teperek keyifle zaman geçirdiler.

Özellikle gençlerin ve bayanların yoğun ilgisi karşılanan MHP Heyeti gördükleri ilgi nedeniyle herkese teşekkür ederek programdan ayrıldılar.

 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2014, 16:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184