DOĞAL DOKUYU BOZMADAN PROJELER YAPILACAK

MHP Hendek İlçe teşkilatının Uzuncaorman Köyünde gerçekleştirdiği Seçim İrtibat Merkezi açılışı öncesi MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu’nu coşkulu kalabalık havai fişek ve meşaleler ile karşıladı.

DOĞAL DOKUYU BOZMADAN PROJELER YAPILACAK


Eski Belediye Başkan Adayı Ahmet Mercan’ın da katıldığı Uzuncaorman Köyü SİM açılışında MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu” Uzuncaorman Köyümüzde doğal dokusuna dokunmadan projelerimizi hayata geçirerek vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz” dedi.

Sizlerle birlikte yöneteceğiz

Babaoğlu SİM açılışı öncei yaptığı konuşmasında “Hendek’te uygulayacağımız bütün hizmetlerimizi sizlerin beklentisi ve talepleri doğrultusunda gerçekleştireceğiz. İnşallah halkın katılımı ile bugüne kadar olmayan Hendek’e hizmet etmenin yolunu açacağız.Tek başına bir yönetim altında ki vatandaşları yok sayarcasına bir yönetim bizim tarzımız değil. Biz hendeği sizler le birlikte yöneteceğiz. Uzuncaorman da bir hizmet yapacaksak bu bölgenin halkının bilgisi ve izni dahilinde yapılacak. Sizlerin isteği ve  bilgisinin dışında buraya bir çivi dahi çakmayacağız. Sizler isteyeceksiniz bizler yapacağız.

30 mart’ı beklemeye  gerek yok .

Devletimiz den Allah razı olsun buraya Uzuncaorman’ımıza çok güzel bir okul kazandırmışlar diyerek sözlerine devam eden Babaoğlu ” Ancak okul yaparken buraya gelecek olan çocuklarımızın yavrularımızın da düşünmek lazım. Önce o yolları kaldırımları düzgün yapmak lazım. Çocuklar yollar da serpilmişler gidiyorlar.Allah korusun bir tane araba çocuklarımıza çarpsa ne olacak. İnşallah geldiğimiz gün bu mahallede yapacağımız ilk iş kaldırım ve yol sıkıntısını  çözmek olacak. Çocuklarımız okula rahatlıkla gidecek anneleri babaları bugün çocuğumun başına bir şey gelecek mi diye düşünmeyecek. bunlar yapılmayacak şeyler değil yapılacak şeyler ama önemsemek lazım.Önemli olan bunları bu işleri yaparken düşünmek.Buradan sesleniyorum bu hizmetleri yapmak için 30 mart’ı beklemeye  gerek yok .

Doğal dokuyu bozmadan projeler yapılacak

Yakın da Hendek’imizin maruz kalacağı sıkıntılara hatta sizlerin şimdiden başladığınızı biliyorum.Bu sıkıntıların önünü keseceğiz. Uzuncaorman’ın doğal yapısına dokunmayacağız. Buralarda size yeni tesisler yapacağız.Yapacağımız sosyal tesis projelerimiz ile Sosyal  ve kültürel faaliyetler de bulunabileceksiniz . Spor tesisleri çocukların oyun alanları ve bayanlarımızın çocuklarıyla gelebilecekleri kafeler, restorantlar olacak. Göreve geldiğimizde buraların alt yapı sorunlarını da çözeceğiz.Alt yapı çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlayarak buradaki yer altı kanalizasyon ,yol ve kaldırım sorunlarını çözüme kavuşturacağız.Biz size hizmet etmeye geliyoruz , kendimize değil sizler ne istiyorsanız onları yapacağız.

Öncelik Hendek’in olacak

Babaoğlu son olarak Bu bölgedeki arkadaşlarımızın hepsi sanayiler de çalışıyorlar.Halen işsizlik sorunu olan arkadaşlarımız var .Sanayi de 7000 civarın da işçi çalışıyor.İşçilerimizin bir kısmı hatta yarısından fazları Adapazarı’ndan geliyor. Onlarda bizim vatandaşımız. Ama önce benim Hendeğim de işsizlik bitecek. Tabi ki bu sanayiler bu gün Hendek’te , yarın Düzce’de öteki gün Adapazarı’nda hepsinde bizim insanlarımız çalışıyor ama eğer hendekte bir hizmet varsa önce Hendek’li faydalanacak yetmediği taktirde diğer yerlere gideceğiz. Uzuncaorman’ımız gerçekten tabiat güzellikleri açısından doğal güzellikleri açısından çok güzel bir yer. Yeni Büyükşehir yasası ile mevcut yönetimin buralar da ne tür uygulamalar yapacağı belli değil” dedi.

Babaoğlu konuşmasının ardından coşkulu kalabalık ile birlikte hayırlı olsun dilekleri ile birlikte SİM açılışını gerçekleştirdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2014, 15:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184