DOĞANCI VE BABAOĞLU VATANDAŞLAR İLE BİR ARADA

MHP Sakarya Milletvekili Adayı İsmail Kamil Doğancı, seçim çalışmaları kapsamında Hendek’te Vatandaşlar ile bir araya geldi.

DOĞANCI VE BABAOĞLU VATANDAŞLAR İLE BİR ARADA


MHP Sakarya Milletvekili Adayı İsmail Kamil Doğancı, MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile birlikte Hendek’te bazı ziyaretlerde bulundu.

Hendek’te ilk olarak Kargalı Yeniköy Mahallesinde Vatandaşlarla buluşan Doğancı, Vatandaşların sorunlarını dinledi ve Ülke gündemi hakkında istişareler yaptı.
Güçlü Devlet, Zengin Millet

Ekonomik anlamda zorluk yaşayan Vatandaşların Aile hayatlarının bozulduğuna dikkat çeken Doğancı, Vatandaşlarımız Ekonomik anlamda zorluk içerisindeler. Biz MHP olarak Vatandaşlarımızı ekonomik anlamda rahatlatabilmek için çalışmalar yaparak projeler oluşturuyoruz. Bizim sloganımız “Güçlü Devlet, Zengin Millet” bunun için desteklerinizi bekliyoruz diye konuştu.
Kargalı Yeniköy’de yoğun ilgi ile karşılaşan Doğancı sonraki durağı olan İkramiye Mahallesi’ni ziyaret etti. Burada Vatandaşlar ile birlikte sohbet ederek Ülke gündemi hakkında değerlendirmelerde bulunan Doğancı, projeleri hakkında bilgiler verdi.
Sanayileşmemiz şart

Ekonomik anlamda daha güçlü bir toplum olabilmek için Sanayileşmenin şart olduğunu dile getiren Doğancı, Sanayileşme günlük yaşantıya ve Tarım’a zarar vermemeli diyerek bu konuda MHP olarak birçok projemiz mevcut. Projelerimizi hayata geçirebilmemiz için sizlerin desteklerine ihtiyacımız var diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2015, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184