DÜNDEN BUGÜNE HENDEK AK GENÇLİK

Hendek Ak Parti Gençlik Kolları Başkanları Bayraktepe Sosyal Tesislerinde yapılan İstişare toplantısında buluştu.

DÜNDEN BUGÜNE HENDEK AK GENÇLİK


Hendek AK Parti Gençlik Kollarının düzenlediği istişare toplantısına Kurucu Başkan Ahmet Kavakçı, 1. ve 2. Dönem Başkanı Orhan Aydın, 3. Dönem Başkanı Bilal Deniz, 4. Dönem Başkanı Muhammet Erci, 5. Dönem Başkanı Fadıl Fide ve Yönetimi katılım sağladı.
Fadıl Fide ve yönetiminin sürpriz bir şekilde oluşturduğu istişare toplantısı özel ve güzel anlara vesile oldu.

Karşılıklı tanışmanın ardından hoş bir sohbet ortamında gerçekleşen toplantıda geçmiş gençlik kolları başkanları tecrübelerini ve gençlere bugünlere nasıl geldiklerini anlattılar. Tüm başkanlar, özellikle Sakarya 6. Olağan İl Kongresindeki başarıdan dolayı Fide ve yönetimini tebrik ettiler.

Şimdiye kadar ki Hendek Gençlik Kolları yönetimleri olarak üstlendikleri bütün görevleri başarılı bir şekilde tamamlayarak her zaman farkını ortaya koymuş, adını her yerde duyurmuştur. Bu çalışmaların hepsi Hendek Gençlik Kollarının gururudur. Her biriniz bu siyasi partiyi temsil ediyorsunuz ve yapacağınız çalışmalarla da yönetiminize güç katacak şekilde ilerlemeniz gerekiyor. Tabi ki karşınıza zorluklar çıkacak hepimizin dönemlerinde farklı sorunlar yaşandı iletişim bile kolay değildi bizim zamanlarımızda ama şimdi birçok avantajınız var bunları değerlendirmeniz gerekiyor.Yaşayacağınız bütün sıkıntıları öncelikle başkanınıza destek olarak birlik ve beraberlik içerisinde elbet aşacaksınız, bizlerde abileriniz olarak her daim yanınızda olacağız diyerek desteklerini dile getirdiler.
Her seçim dönemi önemlidir

Ama 2019 da yapılacak olan seçimler referandum sürecinden sonraki ilk seçim olduğu için ayrı bir önemi vardır. Yapacağınız çalışmaların hepsi bir seçim süresindeymişsiniz gibi olsun sözleriyle de yaklaşan 2019 seçimleri hakkında da konuştular.

Hendek Ak Parti Teşkilatının kuruluşundan itibaren görev almış Gençlik Kolları Başkanlarının ve 5. Dönem Başkanı Fadıl Fide’nin bir arada bulunduğu toplantı, geçmişten günümüze yaşanan güzel anıların tekrar yâd edilmesini sağladı.

Gençlik Kolları Başkanı Fide önceki dönemlerin Gençlik Kolları Başkanlarına geldikleri için teşekkür ederek haftalık olarak yaptıkları yönetim toplantılarına da davet etti.


Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2018, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184