Ekşi: 14 Mayıs’ta Zafer Bizim Olacak

“1 oy Erdoğan’a 1 oy MHP’ye” kampanyası ile yoğun seçim çalışmalarına devam eden MHP Hendek İlçe Teşkilatı, Hendek’te çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmıyor.

Ekşi: 14 Mayıs’ta Zafer Bizim Olacak

Bu kapsamda mahallelerde vatandaşlarla buluşan Milletvekili adayı Hüseyin Ekşi, “Cumhur İttifakı olarak 14 Mayıs’ta sandıklardan zaferle ayrılacağız” dedi

Sokak Sokak Gezdi

14 Mayıs seçimlerine doğru, “1 oy Erdoğan’a 1 oy MHP’ye” kampanyası ile yoğun seçim çalışmalarına devam eden MHP Hendek İlçe Teşkilatı, Hendek’i karış karış gezmeye devam ediyor. Çalışmalar kapsamında MHP Sakarya Milletvekili adayı Hüseyin Ekşi; Muammer Sencer Caddesi( Üniversite Caddesi ve çevresi),  Salı Pazarı ve Yenimahalle’de vatandaşlarla buluştu. Ekşi’ye MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz, MHP Hendek İlçe Teşkilatı KAÇEP Komisyon Başkanı Zübeyde Gürbüz eşlik etti.

Cumhur İttifakı

Vatandaşlardan 14 Mayıs seçimlerinde destek isteyen Milletvekili adayı Hüseyin Ekşi, “ Cumhur İttifakı olarak 14 Mayıs’ta sandıklardan zaferle ayrılacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Allah’ın izni, Milletimizin takdiriyle inşallah yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Ayrıca MHP’nin TBMM’de en yüksek düzeyde temsil edilmesi ve daha çok milletvekili çıkarması adına çalışmalarımız sürüyor. Milletimizden bu noktada destek istiyor ve çok şükür karşılığını görüyoruz” dedi.

14 Mayıs Milat

Ekşi, “ Ülkemiz her alanda güçlenerek yoluna devam ederken, tarihi bir dönüm olarak gördüğümüz 14 Mayıs seçimleri Ülkemizin geleceği adına bir milat olacaktır. Milletimiz tüm gerçekleri görüyor. Her alanda yaşanan gelişme ve büyümeden rahatsız olanlar, ülkemizin huzuruna kast edenlere rabbim fırsat vermesin” diyerek seçimlerde Cumhur İttifakına oy istedi. Gün boyu süren programların ardından Ekşi, diğer ilçelerde düzenlenen programlara katılmak üzere Hendek’ten ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184