Enerjimiz Hendek İçin

Cumhur ittifakı AK parti Hendek Belediye Başkan adayı Ali Kemal SOFU teşkilatının tüm kademeleri ile gece gündüz demeden sahada adeta kendisiyle yarışarak, programdan programa koşuyor.

Enerjimiz Hendek İçin


91 Mahallemize Eşit Hizmet

Her geçen gün hızına hız katan Sofu, İlçemiz sınırlarında ulaşmadık gönül bırakmamanın gayreti içinde olacağız. Her biri ayrı bir değer olan 91 mahallemiz ve içinde barındırdığı bir birinden kıymetli insanımızla birlikte hareket ederek, ilçemizi birlikte yöneteceğiz. Kaliteli ve adaletli hizmet anlayışımızı ilçemizin her bir köşesine ulaştırarak, “Gönül Belediyeciliğini “kendimize şiar edinip, Hendek’te sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini yansıtacağız dedi.

Pazar yerinde Halk ile

Cumhur ittifakı Ak Parti Belediye Başkan adayı Ali Kemal Sofu, gerek katıldığı programlarda, gerekse sosyal medya paylaşımlarında verdiği mesajlar ile kararlılığını ortaya koyarak, hedeflediği projeleri ile Hendek’te değişimin ve dönüşümün öncüsü olacağını gösteriyor.

Sofu, Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde halk ile samimi ilişkiler kuruyor. Salı günü ilçe Pazar yerinde bir tarafta teşkilatının kadın ve gençlik kolları kurdukları stant da çalışmalar yaparken, diğer taraftan kendiside Pazar esnafıve alışveriş yapan vatandaşların içine karışıp adeta halk ile bütünleşti.

Diyaloğa girdiği kişilerin olumlu yönde verdiği tepkiler de dikkatten kaçmadı. Görünen o ki tabiri caizse yediden yetmişe, Hendek eşrafı Ali Kemal Sofu'ya sevgisini göstererek, şimdiden başkan sıfatını kendisine layık görür olmuş. İletişime geçtiği vatandaşların sevgi ve muhabbeti karşısında Sofu, biz bu teveccühe layık olmak için adımlarımızı hizmet etme yolunda atarak, Rabbimden bu sevgi ve ilgiye layık bir kul olmayı niyaz ediyorum. Hak ve adalet düsturuyla milletimizden aldığımız gücü yine milletimize hizmet yolunda kullanarak, başarıya birlikte ulaşacağız dedi.


Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2019, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184