Erdoğan’ı Seçmek İstikrarı Ve Geleceği Seçmektir

MHP Hendek İlçe Teşkilatının toplantısına katılan Sakarya Milletvekili M.Levent Bülbül, Milliyetçi geçinip Millet İttifakına oy isteyenlere tepki gösterip, “Ülkücülüğün tek adresi vardır oda Milliyetçi Hareket Partisidir” diyerek çarpıcı tespitlerde bulundu.

Erdoğan’ı Seçmek İstikrarı Ve Geleceği Seçmektir

 İl Başkanı Oğuz Alkaş Cumhur İttifakının sandıktan zaferle ayrılacağını ifade ederken, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ise, “İstikrarı bozmadan umuda doğru hep birlikte 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımıza sandıkta tam destek vereceğiz” dedi

Yoğun Katılım Gösterildi

MHP Hendek İlçe Başkanlığı tarafından Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimleri öncesi Hendek Uludere Sosyal Tesislerinde, ‘Sandık Kurulu Üyeleri ve Müşahitler Değerlendirme Toplantısı’ gerçekleştirildi. MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı’nın ev  sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; MHP Sakarya Milletvekili M. Levent Bülbül, MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Hendek İlçe Teşkilatı KAÇEP Komisyon Başkanı Zübeyde Gürbüz, Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz, Sandık Kurul Üyeleri ve müşahitleri ile çok sayıda partili katıldı.

Başkan Babaoğlu’ndan Cumhurbaşkanımıza Tam Destek 

Programda ilk olarak konuşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, toplantıya katılan değerli dava arkadaşlarına ve MHP Hendek İlçe Teşkilatı'na teşekkür ederek sözlerine başladı. Başkan Babaoğlu, “28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinin Cumhur İttifakının büyük zaferiyle sonuçlanacağına inancımız tam. Tüm dava arkadaşlarımıza ve ülküdaşlarımıza kolaylıklar diliyorum. Büyük Türkiye’nin zaferi için Pazar günü haydi sandığa diyoruz. Allah’ın izni, Milletimizin teveccühü ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz.

28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinin şimdiden Sakarya’mıza, ülkemize ve milletimize hayırlar getirsin” dedi.

İl Başkanı Alkaş: Sandıkta Gerekli Dersi Verelim

Başkan Babaoğlu’nun ardından konuşan MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, “28 Mayıs’ta Allah’ın izniyle sayın Cumhurbaşkanımızı yüksek bir oyla sandıklardan kazanan olarak çıkartacağız” diyerek süreci değerlendirdi. Alkaş, “14 Mayıs seçimlerini geride bıraktık. Milletvekili adaylarımızla Sakarya’nın her noktasında çok ciddi ve kararlı çalışmalar yürüttük. Özellikle Hendek’te ulaşmadığımız esnaf ulaşmadığımız kişi yok denecek kadar az. Bu noktada Hendek İlçe Teşkilatımıza ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Tüm karalama kampanyalarına rağmen MHP İl ve ilçe teşkilatları olarak müthiş bir çaba sarf ettik. Tüm algı ve karalamalara rağmen hepsinin üstesinden gelerek sahaya çıkıp gösterdiğimiz çabalar sonucu Milliyetçi Hareket Partisinin Meclisteki yerini tekrar almasını sağladık. Türk siyasetinin geldiği noktada insanlar artık televizyon açmaya bile bıkmış hale geldiler. Karşımızdaki Zillet İttifakı çok düşkün bir halde. İzleyip baktığımızda Türk siyaseti de bu hale gelmemeli dediğimiz noktadalar. 28 Mayıs günü Türk halkı bu zillet ittifakına gerekli dersi vererek Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar seçecektir. Rabbim Milliyetçi Ülkücü Hareketin yardımcısı olsun. Hepinize saygılar sunuyorum. Sağ olun. Varlığınız daim olsun” dedi.

“Cumhur İttifakına Engel Olma Çabası Var”

Programda son olarak konuşan MHP Sakarya Milletvekili M. Levent Bülbül, “Bakın karşı tarafta ne kadar rezillik varsa bu bir hafta on gün içerisinde yaşandığını hep birlikte görüyoruz. Biliyoruz farkındayız karşı taraf kaybettiği takdirde Türkiye’de neler olacağını. Cumhur ittifakının kazandığı Sayın Cumhurbaşkanımızın başta olduğu bir süreçte dünya da ve Türkiye’de neler olacağını çok iyi bildikleri için ne var ne yok her şeyi şu an dökmüş durumdalar. Türkiye’nin bu gidişine acaba engel olabilir miyiz diye bir mücadele içindeler. Artık ilke, değer, anlayış ne var ne yok her şey bir kenara atılmış durumda. Varsa yoksa Cumhur ittifakı yönetim imkanına kavuşmasın, varsa yoksa sayın cumhurbaşkanı seçilmesin diye adeta bir seferberlik içindeler” dedi.

“Ülkücülüğün Adresi Milliyetçi Hareket Partisidir”

Bülbül konuşmalarıyla salondan büyük alkış alırken sözlerine şu şekilde devam etti; “Hayatını Türk Milliyetçiliğine adadığını duyduğumuz insanlar çıkmışlar telefonlarla Kemal Kılıçdaroğlu’na oy topluyorlarmış. Sözde Türk Milliyetçisi olan bu kişileri kınıyorum. Böyle Türk Milliyetçiliği olmaz. Ülkücülüğün adresi Milliyetçi Hareket Partisidir. Teşkilatı bellidir. Batının desteklediği Fetö’nün ve PKK’nın desteklediği yapıları iktidara getirmek için çaba sarf ediyorlar. Bunların Türk Milliyetçiliği ve Ülkücülükle en ufak bir alakası yok. Türkiye’nin böyle bir dönemde Cumhuriyetin 100’ncü yılında böyle kritik bir seçimde kalkıp da meselenin farkına varamamış Türkiye’nin içinde bulunduğu şartları idrak edememiş 15 Temmuz hain darbe girişiminin intikamının alınmaya çalışıldığını fark edememiş veyahut ta içindeki kin ve nefret duygularıyla bunu fark etmekten uzak olanları ne olur bu hareketin içerisinde Ülkücü veya Türk Milliyetçisi adıyla asla ve asla anmayın.  

“Türkiye’nin İstikrarı İçin”

Bu memlekette hainler cirit atamaz. Vatansızlar Türkiye aleyhine siyaset ve propaganda yapamaz. Bu memlekette Türkiye’yi Türk milletini kendinden bilmeyen bu milletin sevinci ile sevinmeyen bu milletin üzüntüsüyle üzülmeyenlere söz hakkı verilemez. Eğer biz bir milletsek yekvücut halde bu mücadeleyi vereceksek tasada da kıvançta da beraber olacağız. Allah bu milletin yardımcısıdır. Bu millet hayatını bu memlekete ve İslam dinine, dünyaya ve insanlığa hizmetle geçirmiş bir millettir. Bu uğurda kanını da canını da düşünmeden vermiş olan bir millettir. Onun için bizler Cenabı Allah‘ın koruması altında olduğumuza inanıyoruz. Ülkemiz Türk milleti olarak 21. yüzyılın ve İslam’ın Sancaktarı olarak inşallah Devletler sahnesi içerisinde hak ettiği yeri alacaktır. İkinci tur için sandığa gitmemiz çok önemli. Eşinizi, dostunuzu ve arkadaşlarınızı sandığa gitmeye teşvik edin. Meclis’te Cumhur ittifakının gücünün belli olduğu bir ortamda Cumhurbaşkanlığının da Sayın Cumhurbaşkanımız üzerinde devam etmesinin Türkiye’nin istikrarına Türkiye’nin geleceğine sunacağı katkıyı ne olur oy vermemiş arkadaşlarınıza anlatın. Rabbim Yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184