Eren Partililerle Buluştu

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Eftal Eren ev sahipliğinde Hendek’te iftar programı düzenlendi.

Eren Partililerle Buluştu

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Eftal Eren’in ev sahipliğinde Hendek’te düzenlenen iftar programına İYİ Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Metin Seymen, İYİ Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır ve Yönetimi, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Parti Üyeleri katıldı.

Tarihin en önemli seçimi

İftar programında Partililer ile birlikte oruçlarını açan Sakarya Milletvekili Aday Adayı Eftal Eren kısa bir selamlama konuşmasının ardından tarihimizin en önemli seçimlerinden birine adım adım yaklaşmaktayız. Biliyoruz ki bu seçim ülkemizin hem bugünü hem de yarını için büyük bir önem arz ediyor ifadelerine yer verdi.

Halkımız daha iyisine layık

Genç bir kardeşiniz olarak hem Ülkemizde, hem de bölgemizde, tüm hakların takipçisi ve temsilcisi olmak, Sakarya'mızın talep ve beklentilerine aracılık etmek, sorunlarımızı dile getirmek ve bu sorunlara çözümler üretmek için karşınızdayım diyen Eren, biliyorum ki gerçekleştirdiğimiz faaliyetler, yenilikler ve tasarruflar yüce Meclisimiz için yeterli değildir. Kuşkusuz halkımız daha iyisine layıktır.

Nitelikli Siyasetçilere ihtiyaç var

Milletin ve Devletin bulunduğu ahvalden memnun olmamam sebebiyle bu düzenin değişmesine karşı olan iradem ağır basmıştır diyen Eren, tarihin yazıldığı yerlerden geçerken, bizim tarihimizin kelimelerle not edildiği bir yerde bulunmak elbette çok onurlu bir şey. Yeni sistemde artık nitelikli siyasetçilere ihtiyaç var. Bu sebeple milletin vekili olmak benim için hedef oldu iğdelerine yer verdi.

Herkese başarılar diler, desteklerinizi beklerim

Medeni cesaret göstererek, sorumluluk üstlenmemiz, tarafımızı işaret etmemiz, siyaset mücadelemize milletvekili aday adaylığı başvurumuzla haktan, halktan ve hakikatten yana duruşunu ortaya koyan tüm milletvekili adaylarına şimdiden başarılar dilerim diyen Eren, zamanınızı feda ederek bugün yanımda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu kutlu dava yolunda sizlerin desteklerinizi tüm yüreğimle bekliyor ve hepinize saygılarımı sunuyorum diye konuştu.

Adaylarımızın arkasındayız

Milletvekili Aday Adayı Eftal Eren’in konuşması sonrasında kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren İYİ Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır, biz teşkilat olarak tüm Aday Adaylarımızın arkasındayız. Eftal arkadaşımız Yönetim Kurulumuzdan ayrılarak Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. Hayırlı olsun, bu zor zamanda Aday olarak çıkmak kolay değil. Hendek Teşkilatı olarak Adaylarımızın yanındayız ifadelerine yer vererek başarı dileklerinde bulundu.

Program içilen çaylar eşliğinde gerçekleştirilen sohbetler sonrası sona erdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Okan Balcı
Okan Balcı - 1 yıl Önce

Kolay gelsin yeğen Herşey İYİ olacak inşAllah.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184