ESNAF KAZANDIKÇA TÜRKİYE KAZANACAK

Seçim çalışmaları kapsamında Hendek’te bir dizi ziyaret gerçekleştiren AK Parti Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, AK Parti ile esnafın taleplerine dönük önemli mesafeler alındığına dikkat çekti. Hacıeyüpoğlu, “Esnafımız bu toplumun çimentosudur. İnşallah AK Partiyle esnafımız, sanatkarımız, ticaret erbabımız kazanmaya devam edecek” dedi.

ESNAF KAZANDIKÇA TÜRKİYE KAZANACAK


AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu, Genel Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Programı kapsamında Hendek’te ev toplantılarına katılan, Pazar yeri esnafına hayırlı kazançlar temennilerini ileten Hacıeyüpoğlu, HESMEK Kursiyerleri ile de bir araya geldi. Hendekli kadınların da çözümden yana olduklarını ifade eden Hacıeyüpoğlu, ümmet coğrafyasının geleceği adına Çözüm Süreci’nin nihayete ermesinin önemine değindi.

Toplumun Çimentosu

Programının devamında Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Temel’i de ziyaret eden Recep Hacıeyüpoğlu, esnafın taleplerine dönük yapıcı adımların atılmaya devam edeceğini kaydetti.  Hacıeyüpoğlu, “Esnafımız bu toplumun çimentosudur. Bizleri bir arada tutan önemli aktörlerimizdir. İnşallah AK Partiyle esnafımız, sanatkarımız, ticaret erbabımız kazanmaya devam edecek. Esnaf kazandıkça Türkiye kazanacak” diye konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2015, 16:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184