Gelecek Partisi Hendek'te İlk Toplantısını Yaptı

Gelecek Partisi İl Başkanı Ender Serbes ve İl Yöneticileri Hendek ilçe teşkilatının gerçekleştirdiği toplantıya katıldılar.

Gelecek Partisi Hendek'te İlk Toplantısını Yaptı


Hendek’te gerçekleşen ilk toplantıda İlçe Başkanı Musa Akıcı'ya İl Başkanı Ender Serbes, İl Başkan Yardımcısı Ayhan Güler, İl Teşkilat Başkanı Fatih Mehmet Küçük, İl Genel Sekreteri Metin Burçak ve İl başkan yardımcısı Sabri Kahraman eşlik ettiler.

Açılış konuşmasında İlçe Başkanı Akıcı, İlden gelen İl Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarına hoşgeldin diyerek İlçe Yönetimi hakkında bilgiler verdi ve ekip arkadaşlarını teker teker tanıttı.

İl Başkanı Serbes, katılımın eksiksiz olması ve ilçenin heyecanından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sakarya İlimizde Koordinatör Fatih Sunman'ın gerek İlde, gerek İlçesindeki Partimize katkıları tartışılmaz ve bize pozitif enerji veriyor diyerek teşekkür etti. İlk hazır İlçe teşkilatı olduklarını ve Gelecek Partisinin Sakarya'da şuan en güçlü İlçe Yönetim kadroları olduklarını ve bu dönemde görev aldıkları için teşekkür ederek, İlçeden memnun ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2020, 17:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184