GENÇ DİNAMİK ADAY ADAYI GÜNGÖR BAŞVURUSUNU YAPTI

Hendek’te İnşaatçılar, Müteahhitler ve İnşaat Malzemecileri Derneği Kurucu Başkanı genç girişimci İnşaat Mühendisi Hızır Çağrı Güngör MHP Milletvekili aday adaylık başvurusu yaptı.

GENÇ DİNAMİK ADAY ADAYI GÜNGÖR BAŞVURUSUNU YAPTI


Ankara’da MHP genel merkezine MHP Meclis Üyeleri Vural Tutkun, Engin Yapıcı, ailesi ve partililer ile birlikte giden İnşaat Mühendisi Hızır Çağrı Güngör aday adaylık başvurusunu yaparak MHP Sakarya Milletvekili Aday Adayı oldu.

Aday adaylık Başvurusunu yapan Güngör “ 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan Millet Vekilliği genel seçimlerinde çocukluğumdan bu yana içerisinde bulunduğum partimden "Önce Ülkem ve Milletim Sonra Partim ve Ben "diyerek Partime, Davama ve Ülkeme karşı duyduğum sorumluluk gereği aday Adaylığı başvurusu yapmış bulunmaktayım.

Başbuğ’un Kabrini Ziyaret

Aday adaylık başvurusunu yapan Hızır Çağrı Güngör ve beraberindekiler MHP Genel Merkezinden ayrılarak Başbuğ Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret etti.

MHP Sakarya’da başvuru yapanlar arasında en genç aday adayı ünvanını da elinde bulunduran Hızır Çağrı Güngör MHP kökenli aileden geliyor.

MHP Hendek İlçe Teşkilatında uzun yıllar hizmet veren Çakır lakaplı Zeki Güngör’ün oğlu, MHP İlçe Yönetim Kurulu üyesi Ufuk Güngör’ün kardeşi olan Hızır Çağrı Güngör MHP’de her alanda hizmet etmenin gururunu yaşadığını ifade ederek aday adaylığının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanan ve takdirini toplayan Genç İnşaat Mühendisi Hızır Çağrı Güngör’ün aday adayı olmasının ardından her kesimden hayırlı olsun temennileri gelmesi dikkat çekti.

 

Hızır Çağrı Güngör kimdir ?

1988 Hendek’te Doğdu. İlk, Orta ve Lise Öğrenimini Hendek’te tamamlamasının ardından İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. İngilizce ve Almanca dili olan Güngör, 2012 yılından bu yana Hendek’te Osmanoğlu inşaat yönetim kurulu Başkan yardımcısı olarak hizmet veriyor.

Güngör ayrıca kısa süre önce Hendek’te kurulan İnşaatçılar, Müteahhitler ve İnşaat Malzemecileri Derneği Kurucu Başkanı

 

 

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2015, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184