Genç Muhtar Bende Varım Dedi

Hendek Akpınar Mahalle Muhtarı Ogün Gülmez, Milletvekili Aday Adayı oldu.

Genç Muhtar Bende Varım Dedi

Hendek’in en genç Muhtarı Ogün Gülmez, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Genel Seçimlerde Yeniden Refah Partisi’nden 28. Dönem Sakarya Milletvekili Aday Adayı oldu.

Yeniden Refah Partisi Sakarya İl Başkanlığına beraberinde Hendek İlçe Başkanı Faruk Özgür ve Yönetimi, Hendek Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı ve Yönetimi, Muhtarlar ve Vatandaşlar ile birlikte gelen Gülmez başvuru evraklarını teslim ederek hayırlı olması temennisinde bulundu.

Dua ve Desteklerinizi bekliyorum

Aday Adaylığı ile ilgili bilgiler veren Gülmez, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Yeniden refah partisi Milletvekili aday adaylığı müracaatımı yapmış bulunmaktayım. Dürüstlüğü merkeze alarak girdiğimiz bu yola doğruluk üzerinde hizmet etmeyi Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. Peygamber efendimizin buyurduğu üzere sizin en hayırlınız başkalarına faydalı olanınızdır şiarı ile dost akraba Yeniden Refah camiası ve hemşehrilerimden dua ve destek bekler aday adayı arkadaşlarıma başarılar dilerim ifadelerine yer verdi.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184