Güdü, Uğur Akkuş Maske için Kulüp’ten İzin Aldı Mı?

Sakaryaspor taraftarı olan Fatih Güdü Sakaryaspor Başkan adayı olan Uğur Akkuş’un dağıttığı Sakaryaspor logolu maskeleri sordu.

Güdü, Uğur Akkuş Maske için Kulüp’ten İzin Aldı Mı?

Sakaryaspor logosunun maskelerde kullanılması için izin alındımı sorusunu soran DEVA Partisi ilçe Başkanı Fatih Güdü sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamasında “Kişisel merakımdan soruyorum; Geçtiğimiz günlerde bir işadamı üzerinde Sakaryaspor logo baskılı maske dağıtımı gerçekleştirdi ve bu işadamı yapılacak seçimlerde Sakaryaspor başkan adayı.

Merak ettiğim nokta şu, bu maskeler Sakaryaspor’a fayda sağlamak üzere Dükkan54’ten mi tedarik edildi?  Eğer oradan tedarik edilmedi ise logonun maske baskısında kullanılması için Sakaryaspor'dan izin alındı mı? Logo kullanımı için kulübe telif ödendi mi? Eğer ödendi ise ne kadar ödendi?  Eğer izin alınmadan kullanıldı ise bu korsan baskı olmuyor mu?  Yani kulübün hakkı yenmiş olmuyor mu? 15 - 20 kuruşluk maskede bile kulübün hakkını gözetmeden logosunu kullanan yarın daha büyük rakamlarda kulübün hakkını ne kadar savunur? Ve Sakaryaspor marka sahibi olarak logosunun izinsiz kullanılması ile alakalı gerekli adımları atıyor mu?” ifadeleri yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2020, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184