Güdü’den Gündem Değerlendirmesi

Deva Partisi Hendek İlçe Başkanı Fatih Güdü’den İlçe gündemi ile ilgili değerlendirme.

Güdü’den Gündem Değerlendirmesi

Değerli Hendekliler;

24 Ekim tarihinde 1. Olağan ilçe kongremiz esnasında yaptmış olduğum açılış konuşmasında iki konudan bahsetmiştim.

Birinci konu ilçemizde doğru olan, ilçemize faydası olan her kurum, konu ve kişinin yanında olacağımız idi. Bugüne kadar bu konudaki duruşumuzdan vazgeçmedik. Doğru olduğunu düşündüğümüz tüm işlere doğrudur dedik, imkanlarımız doğrultusunda destek verdik. Yanlış gördüklerimizi ise “neden yanlış olduğunu belirterek“ yanlış olduğunu dile getirdik. Bu konularda yapılan doğru ve yanlışları zaman ortaya çıkaracaktır. Tıpkı o gün ikinci söylemimizde belirttiğimiz durumun bugün iyice gün yüzüne çıkması gibi.

Peki neydi o söylemimiz; Hendek`in bir kör dövüş içerisinde olduğu, çeşitli kişi ve grupların kişisel hedefleri ve hırslarını Hendek`in menfaatinin önüne koyduğunu ve bunun ilçemize zarar verdiğini belirttik. Bugün ilçe gündemini meşgul eden tartışmalar ile bir kez daha haklı çıkmanın üzüntüsünü yaşamaktayız.

Açıklama bekliyoruz

Bugün ilçemiz gündeminde yer alan SASKİ İlçe Şube Müdürünün görevden alınması ve İlçe Eminyet Müdürlüğünün taşınma işlemlerinin durdurulması konularında adı geçen siyasi kişi ve kurumları konu ile ilgili aşağıdaki soruları soruyor ve ivedilikle açıklama yapmaya davet ediyoruz.

- Saski İlçe Şube Müdürü`nün görevden alınması ile bir alakanız varmıdır. Var ise ne sebep ile ve hangi sıfat ile bu işlemi yaptırdınız.

- İlçe Eminiyet Müdürlüğü binasının taşınması ile alakalı engel olmaya çalışmanızın sebebi nedir? Sebebiniz her ne ise madem böyle bir sebebiniz var idi ilgili binaya 3.5 Milyon TL harcanmadan önce neden gündeme getirmediniz?

Eğer bahsi geçen konular ile ilgili bir alakanız bulunmuyor ise neden bunu dile getirerek üzerinizden algı yapılmasına müsaade ediyorsunuz ve bu algı kimlerin işine yarıyor?

Daha önce söylediğimiz gibi ilçe teşkilatımız olarak ilçemize faydası olacak her konuya desteğimizi sürdüreceğimiz gibi ilçemize zararı olacak tüm konuların karşısında yer almaya devam edeceğiz.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2021, 01:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184