GÜNEŞ ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

7 Haziran seçimlerinde MHP Sakarya Milletvekili Aday Adaylık başvurusu yapan iş adamı Metin Güneş yeniden başvuru yaparak aday adayı oldu.

GÜNEŞ ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI


1 Kasım’da yapılacak seçimler öncesi MHP’de 7 Haziran seçimleri öncesi aday adaylık başvurusu yapan Metin Güneş, MHP Ankara Genel Merkezine giderek  tekrar aday adaylık başvurusu yaptı.

MHP Genel Merkezine giderek Milletvekili aday adaylık başvurusu yapan iş adamı Metin Güneş partililer ile bir süre sohbet etti.

MHP Sakarya’dan Aday Adayı

MHP Milletvekili Aday Adaylık başvurusu yapan Metin Güneş “Atamız Oğuz Kağan’ın Türklük Duasında işaret ettiği gibi; TÜRK’ün gönlüne her şeyden Önce hatta kursağına ekmek koymadan evvel TÜRKLÜK sevgisi koyduran Yüce Rabb’in izniyle. Aklını gelecek seçime değil, gelecek nesile yoran BAŞBUĞUMUZU hafızamızdan çıkarmayarak, önce Ülkem ve Milletim sonra Partim ve Ben diyen Liderimiz Türkmen beyinin sözlerini şiar edineceğiz.

1 Kasım seçimlerinde Mensubu bulunduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nden Sakarya’yı temsil etmek adına aday adayı olduğumu bilmenizi istiyorum.

Gayemiz öncelikli Allah rızası, sonra Ülkemin ve Milletimin bağımsızlığı, bölünmez bütünlüğü ve refahı. Hiç şüphe yok ki Türk Milletinin zapt edilemeyen son kalesi aynı zamanda şah damarı Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bilhassa şer odaklarının güvenlik açığı kolladığı, güzel yurdumun dört bir yanını kana bulamak için and içtiği bu günlerde, Milliyetçi Hareket iktidarının TEK ÇARE olduğu apaçık bilinmelidir.

Bizler Ülkesi ve Milleti için her şeyini feda etmeye hazır olan bu kutlu partinin neferleri olarak üzerimize düşen her görevi yerine getirmek için hazırız. Çıktığımız bu yolda karşımıza çıkabilecek hiçbir engel bizi Turan sevdamızdan koparamayacak. Türk Milletinin varlığı, birliği ve refahı adına koşturmaktan alıkoyamayacaktır. Rabbim Büyük ve Şanlı Türk Milletinin Yar ve Yardımcısı olsun “ ifadelerine yer verdi.

Başbuğ’un kabrini ziyaret

Başvurusunu yapan MHP Sakarya Milletvekili Aday Adayı Metin Güneş MHP Genel Merkezinden ayrılarak Başbuğ Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret etti.

 

Metin Güneş kimdir..

1976 Kocaeli Doğum. İlk, orta ve Lise öğrenimini İzmit’te tamamlayan Güneş, Abant İzzet Baysal üniversitesi Makine Bölümü mezunu.

Üniversite hayatının ardından özel şirketlerde yöneticilik yapan Güneş 2006 yılından bu yana 2.OSB’de bir  Fabrikada yöneticilik yapmaya devam ediyor.

Güneş, Evli ve üç çocuk babası

 

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2015, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184