GÜNEYDE ÜNVER RÜZGÂRI

Geyve'ye çıkarma yapan MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Ünver, ilçede esnaf ve vatandaşlarla buluşarak destek istedi. Ünver, 'AKP'nin ne olduğunu milletimiz artık daha net görüyor. Milletimiz artık bu oyuna kanmayacak, oyunu MHP ile bozacaktır' dedi.

GÜNEYDE ÜNVER RÜZGÂRI



Geyve'ye çıkarma yapan MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Ünver, ilçede esnaf ve vatandaşlarla buluşarak destek istedi. Ünver, 'AKP'nin ne olduğunu milletimiz artık daha net görüyor. Milletimiz artık bu oyuna kanmayacak, oyunu MHP ile bozacaktır' dedi. 

ALİFUATPAŞA 

MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Ünver, Geyve ilçesine çıkarma yaparak moral buldu. İlçe Başkanı Cemalettin Dinçer, Belediye Başkan adayı Mehmet Kır, ilçe yöneticileri ve kalabalık partili grup tarafından karşılanan Ünver, sabahın erken saatlerinde esnaf ziyaretleri yaptı. Alifuatpaşa beldesinde bulunan esnafları ziyaret ederek destek isteyen Ünver, belde de bulunan Alifuatpaşa Halk Otobüsleri Kooperatifi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve pazar yerini gezdi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Ünver, yerel seçimlerin çok önemli olduğuna vurgu yaparak vatandaştan bu kez MHP'ye destek vermesini istedi.

CEBESOY'UN KABRİNE GİTTİ

Kurtuluş Savaşı Komutanlarından yıl Ali Fuat Cebesoy'un kabrini ziyaret ederek dua eden Ünver ve beraberindekiler daha sonra Geyve İlçe merkezine geçti. Geyve Halk Otobüsçüleri Kooperatifi, Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Bulur ve yönetimini, Geyve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aykut Yurt ve yönetimi de ziyaret eden Ünver, esnaf temsilcileriyle sektörün sorunları hakkında istişarelerde bulundu. Esnafa yönelik projeleri konusunda bilgiler aktaran Ünver'e İsmail Bulur ve Aykut Yurt çalışmalarında başarılar diledi.

MUHTARLARDAN KARŞILAMA 

Daha sonra Geyve Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Ünver, 30'a yakın muhtar tarafından karşılandı. Sıcak ve samimi bir sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Ünver muhtarlara verdikleri öneme dikkat çekti. Muhtarlarla projelerini paylaştıktan sonra öneri ve taleplerini dinleyen Ünver, sivil toplum kuruluşları ziyaretlerini tamamlamasının ardından pazar yerini gezerek seçim çalışmalarına devam etti. Her vatandaşla tek tek konuşarak yerel seçimlerde destek isteyen Ünver, gün boyunca bu ziyaretlerini sürdürdü. 

GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Geyve çıkarmasında son olarak yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirilen seçim bürosu açılışan katılarak burada bir konuşma yapan Orhan Ünver, 'Geyve halkının sıcaklığını ve samimiyeti bize mutluluk kaynağı oldu. Her ilçemizde milletimizle buluşuyor, hayır ve başarı dualarını alıyoruz. Geyve, Hendek,Sapanca ve Karasu'da bunu gördük. Her ilçemizi, mahallemizi seçim gününe kadar yorulmadan gezeceğiz. Meydanlarda milletimizle buluşuyoruz. Bu seçim MHP'nin iktidarına giden yol olacaktır' dedi.

MHP'YE TAM DESTEK 

Sakarya'da Milliyetçi Hareketin 16 ilçe ve Büyükşehir Belediyesinde iddalı olduğunu söyleyen Orhan Ünver, 'AKP'nin ne olduğunu milletimiz artık daha net görüyor. Milletimiz artık bu oyuna kanmayacak, oyunu MHP ile bozacaktır. Türkiye'ye karşı oynanan oyunlara ve bu AKP iktidarına MHP Allah'ın izniyle yüce milletimizin mührü ile dur diyecektir' dedi. Ünver'in konuşmasının tamamlamasının ardından seçim bürosu görkemli bir törenle açıldı. Ünver ve beraberindeki heyet günün geç saatlerine kadar yaptıkları seçim çalışmalarının ardından ilçeden ayrıldılar. 

    

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2014, 17:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184