GÜNGÖR; SÖYLEYECEK SÖZÜMÜZ VAR

MHP’den milletvekili aday adayı genç işadamı Hızır Çağrı Güngör şehri ve ülkesi için söyleyecek sözü olduğu için yarışa dahil olduğunu söyledi.

GÜNGÖR; SÖYLEYECEK SÖZÜMÜZ VAR


Ailesinden ve büyüklerinden aldığı terbiyenin ben değil biz şeklinde olduğunu belirten MHP’nin genç aday adayı Hızır Çağrı Güngör “Vatan sevdam, davaya olan bağlılığımdan dolayı aday adayı oldum. Ne mevki ne de makam için bir yarışın içinde değilim. Allah nasip etti ve partimden aday adayı oldum. Yine nasip olur aday olursam şehrime faydalı olmak için çalışacağım. Bizim kültürümüzde koltuk sevdalısı olmak yok” dedi.

DAVAMIN NEFERİYİM

Milliyetçi, muhafazakar bir ailenin ferdi olduğunu belirten Güngör “Biz vatanımızı severiz ve onun yücelmesi için elimizden geleni yaparız. Bu davaya inanmış insanların toplandığı MHP’den aday adayı oldum. Partim görev verir aday gösterirse sonuna kadar mücadele ederim. Partim bana sen aday olarak değil nefer olarak sahada olacaksın derse yine verilen görevi en iyi şekilde yapmak için mücadele ederim. Ben bu davanın neferiyim. Hangi görev uygun görülürse onu en iyi şekilde yapmaya çalışırım” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2015, 12:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184