GÜNGÖR’DEN, UNCUOĞLU’NUN TWİTİNE CEVAP GECİKMEDİ

AKP Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu’nun twitter üzerinden MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeliyi eleştiren twitine MHP Sakarya Milletvekili A. Adayı Hızır Çağrı Güngör cevap verdi.

GÜNGÖR’DEN, UNCUOĞLU’NUN TWİTİNE CEVAP GECİKMEDİ


MHP Sakarya Milletvekili A. Adayı Hızır Çağrı Güngör , AKP Sakarya milletvekili Recep Uncuoğlu twitter sayfasında paylaştığı “Devlet Bahçeli'nin önüne yine her cümlesinde bir imge, betimleme, kinaye, teşbih, tamlama vs. olan metin koymuşlar. Siyaset sıfır, edebiyat sıfır” sözlerine tepki göstererek açıklama yaptı.

Siyaset dediğin Diyarbakır’dan- Kürdistana selam yollamakmıdır

MHP Sakarya Milletvekili A. Adayı Hızır Çağrı Güngör yaptığı açıklamada “ AKP Sakarya Milletvekili Uncuoğlu sayın Genel Başkanım Devlet Bahçeli’ye “Devlet Bahçeli'nin önüne yine her cümlesinde bir imge, betimleme, kinaye, teşbih, tamlama vs. olan metin koymuşlar. Siyaset sıfır, edebiyat sıfır” diyerek haddini aşan talihsiz bir açıklama yapmıştır. Şimdi sayın Uncuoğlu’na soruyorum ? Siyaset dediğin Diyarbakır’dan- Kürdistana selam yollamakmıdır. Yada Siyaset mevki ve makamını kullanıp yandaşlarını zengin etmekmidir ? Zaten Sen sayın Bahçeli’nin siyasetini anlayacak ne bilgiye, nede erdeme sahipsin.

Edebiyat dediğin megri- megri türküsüne eşlik edip vatan hainleri ile gözyaşı dökmekmidir?

Güngör açıklamasını şu ifadeler ile sürdürdü “Sayın Uncuoğlu edebiyat dediğin megri- megri türküsüne eşlik edip vatan hainleri ile gözyaşı dökmekmidir? Elbette biz Ülkücüler sizin yaptığınız ne siyasete, nede edebiyata uyum sağlayamayız. Biz Ülkücüler Genel Başkanımızla birlikte bu aziz vatan ve bu necip milletin zararına olacak siyaseti de, edebiyatı da reddediyoruz. Bizim siyasetimiz; Ne mutlu Türk’üm diyene sözüyle başlar, Türk milletinin her alanda çağdaş, uygarlık seviyesinin önüne geçmesiyle biter. Bizim edebiyatımız; Çin sarayını basan Kürşad ile başlar, Çanakkale de destanlaşır, İzmir’de düşmanın denize dökülmesi ile biter” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015, 11:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184