HACIEYÜPOĞLU’NA HENDEK’TE YOĞUN İLGİ

Seçim çalışmalarına Hendek’te devam eden AK Parti Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, “Sakarya’nın tüm bölgelerinde başımız dik alnımız açık geziyoruz. Birileri karşılık bulamadığımız yönünde mesnetsiz beyanlarda bulunmaya devam ederken, biz büyük fotoğrafın izinde siyasetimize yön veriyoruz” dedi.

HACIEYÜPOĞLU’NA HENDEK’TE YOĞUN İLGİ


AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Hendek’te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Programı kapsamında ilçe merkezi ve Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden Hacıeyüpoğlu, günün devamında Uzuncaorman, Yayalar ve Hamitli Mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Hendek’in desteğinin yeni Türkiye’nin inşasındaki önemine değinen Recep Hacıeyüpoğlu, yakalanan istikrar ve güven ortamının devamı için AK siyasetin daha da güçlenmesi gerektiğinin altını çizdi.

Davamız Muktedir Olacak

Hacıeyüpoğlu, “Hamdolsun AK kadrolar olarak şehrin tamamından teveccüh görüyoruz. Sakarya’nın tüm bölgelerinde başımız dik alnımız açık geziyoruz. Hemşerilerimizin heyecanı, yeni Türkiye ve Sakarya’ya olan inançları bizi daha da güçlü kalıyor. Birileri karşılık bulamadığımız yönünde mesnetsiz beyanlarda bulunmaya devam ederken, biz büyük fotoğrafın izinde siyasetimize yön veriyoruz. Türkiye, Sakarya ve Hendek’in kaybedecek zamanı kalmadı. İnşallah 7 Haziran’da AK Parti’yi, davamızı hep birlikte Sakarya’yla muktedir yapacağız” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2015, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184