HALKLA İÇ İÇE OLARAK, BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir adayı Ecevit Keleş, ve Chp İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu ile birlikte Sakarya Samsun’lular Derneğini Ziyaret ettiler.

HALKLA İÇ İÇE OLARAK, BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ


Dernek başkanı Mecit Çolak ve Seyit Uslu ile birlikte kalabalık bir Samsun’lular Kültür Derneği üyeleri tarafından karşılandılar. Ve Ecevit Keleş’e ve İl Başkanına hoş geldiniz diyerek karşıladılar.

KÜLTÜR MERKEZLERİ KURULMASI

Sakarya’mızda her 20 bin nüfusa bir adet düşücek şekilde kültür merkezleri kuracağız. Vatandaşımızın, ihtiyaçları ve gelişme yolunda faaliyetlerini kapsayan gereksinimleri daima önceliğimiz olacaktır. Merkezlerimizin her birinde sinema salonu, spor aktivitelerine yönelik salon, kreş, ve ücretsiz lokantası bulunacaktır.

CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ecevit Keleş, Benim Belediye Başkanlığımda Sekreterim olmayacak, kapım her gelen vatandaşıma açık olacak. Ayrıca Makam aracımda olmayacaktır dedi.

“Büyükşehir halkla arasına duvar örmüştür. Bu duvarı yıkmanın zamanı da gelmiştir” dedi.

Kenti ayağa kaldırmak ve geleceğe taşımak için gerekli projeleri hazırladıklarını, yaptıkları toplantılarla, dağıttıkları broşür ve kitapçıklarla bunu herkese duyurmaya çalıştıklarını belirten CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ecevit Keleş, En büyük hedefimiz Belediyemizi ‘’Hz. Ömer Adaleti’’ ile yönetmek olacaktır. Sakaryalı her vatandaşıma eşit hizmet götüreceğiz. Ben her Sak arya’lının Başkanı olacağım. Benim olduğum yerde kul hakkı olmaz. ‘’Tüyü bitmemiş yetim hakkı yemem ve yedirmem’’.

İMAR ADALETSİZLİĞİNE SON

Sakarya’mızın 16 ilçesine Büyükşehir Belediyemizce, ayrı ayrı her daldan birer kişi olmak üzere ekip tahsis edilecektir. Hiçbir Vatandaşımız mağdur olmayacak. Toplam 80 kişiden oluşan mühendislerimiz, Sakarya’nın röntgenini çekecek ve en az 50 yıllık planlar yeniden yapılacaktır.

İmar planlama işleri için Belediyemiz tarafından atanacak ekipte, inşaat mühendisi, mimar, şehir planlamacısı, zemin etütçüsü, harita mühendisi yer alacaktır.

Ayrıca köylerde yaşayan hemşerilerimizin imar ve proje işleri ücretsiz yapılacaktır.

Bu kalkınmanın içine İlçe ve köylerimiz de dahil edilecek, tekrar üretime geçmeleri sağlanacaktır. Ak Partinin ve mevcut başkanın saltanatı yıkıp, görevi devralacağız.

Göreve geldiğimizde ilk işimiz halkla büyükşehir arasına kurulan duvarları yıkmak olacaktır. Yapıcı ve çözümcü olacağız, Halkla iç içe olarak, sosyal belediyecilik yapacağız.  Halkımız bize bu konularda güveniyor.  Gittiğimiz her yerde, projelerimizle ve yapacaklarımızla ilgili çok iyi geri dönüşler alıyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Ecevit Keleş, “Bu seçimlerin ne denli önemli olduğunu siz benden daha iyi biliyorsunuz. İlçe adaylarımız çok iyi ve iddialıdır. Hepsi de birbirinden özel insanlardır. Adapazarı FATMA KURTULUŞ, Arifiye ZEHRA GÖK,  Erenler ERDEN MERİÇ,  Ferizli KEMAL İLTER, Geyve EROL AKYEL, Karasu AHMET ÖZKAN,  Kaynarca SEZAİ ŞEKER,  Kocaali MİTHAT SARI,  Pamukova ERDOĞAN ISIR, Akyazı Sami AYDIN, Söğütlü Rıdvan KAYA,  Sapanca TURHAN FORTACI, Serdivan ATİLLA ALBUYUR,  Taraklı TURGAY KADIOĞLU

Bu nedenle yerel seçimlerden beklenenin üzerinde bir başarı elde edeceğimize yarın güneşin doğacağına inandığım kadar inanıyorum.”diye konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2014, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184