HASAN FEHMİ GÜNEŞ’TEN KARAKADI’YA DESTEK

CHP Hendek İlçe Başkanlığı 18 Mart şehitleri anma gününde geçen yıl olduğu gibi bu yılda şehitlerimiz için mevlid okuttular. Müftülük camisinde okutulan mevlide , eski senatör ve İçişleri Bakanı Hasan Fehmi GÜNEŞ’ de katıldı

HASAN FEHMİ GÜNEŞ’TEN KARAKADI’YA DESTEK


Hasan Fehmi GÜNEŞ ve Belediye başkan adayı A.Selami KARAKADI partililerle birlikte kısa bir esnaf ziyaretinin ardından, İlçe Gençlik Kolları Seçim bürosu önünde halka hitap ettiler.

Hasan Fehmi GÜNEŞ yaptığı konuşmada, Sakarya benim memleketim, sizlerle birlikte çalıştık. İnsana dokunmadan siyaset yapılmaz, Selami kardeşimin bilgi ve birikimine güveniyorum. Hendek’in her yerini geziyor, vatandaşlarımızla konuşuyor, sorunlarını dinliyor.

CHP’nin Halkçı belediyecilik anlayışının Hendek’te yaşatılması için Selami KARAKADI’ya sizlerden destek istiyorum dedi.

Karakadı, 15 yıldır Hendek’i yönetenler ilçemizin çağ atladığını söylüyorlar, ben Hendek’i adım adım geziyorum hala yolları ve kanalizasyonu olmayan mahallelerimiz var. Bu mu çağ atlamak.

Bu kadar parayı nereye harcadınız bunun hesabını Hendek’liye açıklayın. Hizmeti siz 3-5 beton bina yapmaktan mı ibaret görüyorsunuz, yoksa sözde imar uygulamaları ile vatandaşın malına el koymak mı hizmet anlayışınız.

Biz diyoruz ki göstermelik yatırımlarla değil, Hendek’in öncelik ve ihtiyaçlarının tesbiti ile hizmetler götürülsün.

 

Biz hazırız, siyasetin kirli yüzüyle yapılan dedikodular bizi yıldırmaz. Biz ana muhalefet partisiyiz, hiçbir siyasi partinin gölgesinde olmadık, olmayacağız.

Bu yalan ve talan zihniyetini yıkmak için hangi görüşten olursanız olun gelin bize destek verin Hendek’i dürüst bir yönetim anlayışı ile birlikte yönetelim.

 

12 gün sonra sandığın başına gideceğiz, vicdanımızla 5 yıl bizleri kimin yöneteceğine karar vereceğiz. Bize vereceğiniz görev ne olursa olsun bizler bu görevi yapmaya hazırız.

Ben kendime güveniyorum. Sizlerde bize güveniyorsanız, kapısı herkese açık, adil şeffaf, katılımcı bir yönetim
istiyorsanız desteğinizi istiyoruz.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2014, 19:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184