HASTANEYE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

14 Aralık Pazartesi günü yeni yerinde hizmete giren Hendek Devlet Hastanesini Hendek Ak Parti ilçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Belediye Başkanı İrfan Püsküllü hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

HASTANEYE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

   

Sofu ve Püskküllüyü Başhekimi Op. Dr. Celalettin Akyol ve Hastane Müdürü Hakan Bıçakcı karşıladı . Beraber Hastaneyi gezen heyet Başhekim Akyol ve Müdür Bıçakcı dan  bilgi aldılar . 

    Sofu ve Püskküllü’yü, Hastane Başhekimi Op. Dr. Celalettin Akyol ve Hastane Müdürü Hakan Bıçakçı karşıladı. Beraber hastaneyi gezen Sofu ve Püsküllü, Başhekim Akyol ve Müdür Bıçakçı’dan bilgi aldı.

 Sofu, yaptığı açıklamada, “Ülkemize büyük bir değişim ve dönüşüm yaşatan, büyük projeleri hayata geçiren AK Parti’ye ve oylarıyla partimizi daha güçlü kılan milletimize teşekkür ederim. Toplumun gelişmesinde sağlık sisteminin etkisi oldukça fazla. Bunun bilincinde olan AK Parti, hükümet olduğu ilk yıldan beri sağlık alanında büyük projelere imza atıyor. İşte onlardan biri de Hendek Devlet Hastanesidir. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2015, 17:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184