HATİPOĞLU DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı. Hatipoğlu, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

HATİPOĞLU DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI



Bir hak mücadelesi simgesi olan 8 Mart Dünya Kadınlar günümüzü kutluyorum. 1857 yılında işçi kadınların çalışma haklarının yeniden düzenlenmesi için başlattıkları bu mücadele, dünyada ve ülkemizde ayrımcılığın ortadan kaldırılmasına yönelik çalışmaların ve farkındalığın artmasına vesile olmuştur.

Kadının ekonomik, sosyal, kültürel ve siyasi alanlarda yer alması ve etkin olabilmesinin yolu, birtakım yasal düzenlemelerin yapılmasını gerektirmiştir. Ülkemiz tarihinde, toplum kültür ve inancımızda büyük bir öneme sahip olan biz kadınlar, son on yıl içerisinde, kadın haklarına yönelik yapılan çalışmalar, iktidarımızca uygulanan politikalar ile bugün toplumun her alanında çok daha güçlü duruma gelmiş bulunmaktayız.

Tüm dünya kadınlarının, daha eşit şartlarda, daha özgür, daha hakkaniyetli bir durumda olmalarını temenni ederek hepimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyorum. 




Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2014, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184