Hendek Ak Gençlik Haftayı Hareketli Bitirdi

Haftaya esnaf ziyaretleri ile başlayan Hendek AK Gençlik Yönetimi ilk ziyareti Saray Züccaciye’nin sahibi olan Kadir Devrin’e gerçekleştirdi. Sonrasında ilçemizde açılan yeni mekanlara ziyaretler gerçekleştirdiler.

Hendek Ak Gençlik Haftayı Hareketli Bitirdi

Hendek AK Gençlik Kolları İlçe Başkanı Ali Torunoğlu ve Yönetimi ile birlikte ilk olarak 2020 yılında havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamadan sonra kalan havaifişeklerin imhası sırasında gerçekleşen patlamada yaralanan Fatih Üretmen’in açmış olduğu Sosyete Çiğ Köfte’ye ve ertesi günü Semanur Asude Cinlioğlu’nun açmış olduğu Asude Eczane’ye ziyaret gerçekleştirdiler.

Dur durak bilmeden çalışmalarına devam eden Hendek AK Gençlik Kolları Başkanı Ali Torunoğlu ve Yönetimi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamış olduğu yeni ekonomi modeli broşürlerinin dağıtımını Hendek Merkez, Pazaryeri ve Yeşilyurt’ta yaptılar. Pazaryerinde broşür dağıtımı ile birlikte stand açıp AK gelecek yıllar için üye çalışması gerçekleştirdiler.

Yılın ve haftanın son gününde gece yarısı Halkın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan kolluk kuvvetleri, itfaiye erleri  yılbaşı akşamında da yine çalışmaya devam etti ve Hendek AK Gençlik onların yanlarına giderek tatlı ve çay ikram ettiler.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2022, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184