Hendek Ak Gençlikten Coşkulu Kongre

Ak Parti Hendek Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.

Hendek Ak Gençlikten Coşkulu Kongre

Ak Parti Hendek Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi Hendek Ticaret Merkezi Konferans salonunda büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.

Pandemi kurallarının uygulandığı Ak Parti Hendek Gençlik Kollarının Kongresine Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Ak Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Salih Başer, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Yönetimi, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, eski İlçe Başkanları, eski Gençlik Kolları Başkanları, eski Kadın Kolları Başkanları, Partililer ve çok sayıda Ak Partili Genç katıldı.

Seçilmiş şehrin onurlu çocukları

Divan Teşekkülünün oluşturulmasının ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan Kongrenin açılış konuşmasını yapan Ak Parti Hendek Gençlik Kolları Başkanı Ali Torunoğlu, Cumhurbaşkanımızın Gençleri yedek kulübesinde değil ilk 11’de görmek istiyoruz düşüncesi ile Partimiz yeni Siyaset algısını özümsemek ve geniş bir tabana yaymak için çalışmalarını sürdürmektedir. Seçilmiş şehrin onurlu çocukları, mensubu ve Başkanı olmaktan şeref duyduğum Gençlik Teşkilatı Kongremize her biriniz hoş geldiniz ifadelerine yer verdi.

Ülke gündemi ve Siyaset

Açılış konuşmasının ardından sırasıyla kürsüye gelen Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Ak Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Başer, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci ve Ak Parti Sakarya ile Başkanı Yunus Tever, Ülke gündemi ve Siyaset ile alakalı konuşmalar yaparak, gerçekleştirilen Ak Parti Hendek İlçe Gençlik Kolları Kongresinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Gençlik Kolları Torunoğlu’na emanet

Konuşmaların ardından Divana sunulan tek liste onaylanarak seçimlere geçilirken, geçtiğimiz günlerde Ak Parti Genel Merkezi tarafından Ak Parti Hendek Gençlik Kolları Başkanlığına atanan ve tek liste ile seçime giren Ali Torunoğlu Ak Parti Hendek Gençlik Kolları Başkanı seçilmiş oldu.

Yapılan Kongre sonucuna göre Torunoğlu’nun Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

1. Ali Torunoğlu

2. Batuhan Topçu

3. Emre Abukan

4. Enes Küt

5. Esra Ökten

6. Fatih Toprak7

. Mecit Küçük

8. Muhammed Emin Kudretli

9. Muhammed Ensar Temel

10. Mustafa Büke

11. Mutlu Aydın

12. Olcay Durgun

13. Ömer İbrahimbaş

14. Selahattin Uylu

15. Tuğrulcan Dizman

16. Vural Özbek

17. Zehra Genç

18. Bilal Denizci

19. Burak Alan

20. Uğur Gevher

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2020, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184