HENDEK AK GENÇLİK’TEN YOĞUN MESAİ

Ak Parti Hendek Gençlik Kolları çalışmalarına taviz vermeden devam ediyor.

HENDEK AK GENÇLİK’TEN YOĞUN MESAİ


1 Kasım Seçimleri sonrası alınan zafere rağmen Teşkilat disiplininden bir an olsun kopmayan AK Parti Hendek Gençlik Kolları, Üye Ziyareti, Esnaf Ziyareti, STK Ziyareti vb. aktivitelerden oluşan Teşkilat Performans Sisteminde Türkiye genelinde defalarca aldığı dereceler ile başarısını taçlandırmıştı.

Ayrıca Parti içi Eğitim ve Haftalık Yönetim Kurulu Toplantılarına da aralıksız devam eden Hendek Gençlik Kolları, bu hafta İl Gençlik Kollarından gelen misafirlerini ağırladı.

AK Parti Hendek İlçe Teşkilatında Perşembe günü yapılan Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Toplantısına katılan İL Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ve AR-GE Başkanı Macit Özçelik, Suriye konulu bir sunum yaparak, Yönetim Kurulu ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunmuştu.

AK Parti Hendek Gençlik Kollarının bir diğer Misafiri ise İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir oldu.
Cumartesi günü sabah namazını Hendek Gençlik Kolları Başkanı Muhammet ERCİ ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Hendek Yeni Camiinde kılan Demir, buradan da İlçe Teşkilatına geçerek sabahın erken saatine rağmen, Muhammet Erci ve yönetimi ile bir toplantı yaparak gündemi ve Hendek Gençlik Kollarının çalışmalını değerlendirdi.

Toplantı sonrası kısa bir açıklamada bulunan İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, Bugün, güne Hendek İlçemizde başladık, sabahın erken saatine rağmen bizleri misafir eden, enerjileri, istekleri gözlerinden okunan Hendekli kardeşlerimden Allah razı olsun. Muhammet Başkanımı da burada yaptığı özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederim, Hendek Gençlik Kolları son derece başarılı bir performans ortaya koyarak, AK Parti Gençliğini en iyi şekilde temsil ediyor dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Hendek Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci, Yusuf Başkanımızın ziyareti bizleri gerçekten çok memnun etti, onları Hendekte ağırlamak bizim için gurur vericiydi, Başkanıma çok teşekkür ediyorum dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2016, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184