HENDEK AK PARTİ ANKARA’DA

Hendek Belediye Başkanı ve Hendek Ak Parti İlçe Yönetimi Sakaya’dan Milletvekili seçilen Ak Parti Milletvekillerine Hayırlı olsun ziyareti için Türkiye Büyük Millet Meclisine ve Ak Parti Genel Merkezine gittiler.

HENDEK AK PARTİ ANKARA’DA


Hendek Belediye Başkanı ve Hendek Ak Parti İlçe Yönetimi, 1 Kasım Genel seçimlerinde Sakaya’dan Milletvekili seçilen Ak Parti Milletvekillerine ve Genel Başkan yardımcısı olan Milletvekili Ayhan Sefer Üstün’e “Hayırlı olsun” ziyareti için Türkiye Büyük Millet Meclisine ve Ak Parti Genel Merkezine gittiler.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile Türkiye Büyük Millet Meclisinde Milletvekili Mustafa İsen, Recep Uncuoğlu, Ali İhsan Yavuz ve Genel Merkezde Milletvekili Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün ve Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ile görüşerek kendilerine, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Hendek Ak Parti heyetini TBMM'de Sakarya Milletvekili Mustafa İsen ve Recep Uncuoğlu karşıladılar. Daha sonra Milletvekili Ali İhsan Yavuz’un da katıldığı Ülke gündemi yerel ve genel Siyaset konularında toplantı yapıldı.

Hendek Ak Parti Heyeti Ak Parti Genel Merkezine giderek, Milletvekili Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün ile de toplantı yaparak görüş alışverişinde bulundular.

Son olarak, Ak Parti Teşkilat Başkanı Milletvekili Mustafa Ataş ile de toplantı yapan ilçe teşkilatı,  seçim sonuçları hakkında bilgi vererek 1 Kasım seçim çalışmalarıyla ilgili hazırlanmış, bir faaliyet kitapçığını sundular.
Görüşmeler tamamladıktan sonra Hendek Ak Parti Heyeti Millet Camisinde Yatsı Namazını kılarak Hendek’e gelmek üzere, Ankara’dan ayrıldılar.

Hendek Ak Parti heyeti, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Baylan, Ak PArti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, İlçe Yönetiminden Alaattin Paşa Kaba, Hamit İsmailoğlu, Cemil İşnel, Remzi Alemdaroğlu, Hamit Canlı, İsmail Karanlık, Mehmet Salih Köstereli, Nuri Bayraktar, Kamil Çan, Sezgin Mısır, İrfan Demiray, Macide Ataç, Resul Batman, Murat Akdeniz, Eser Özen den oluştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2015, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184