HENDEK AK PARTİ BASIN AÇIKLAMASI

Hendek Ak parti İlçe başkanı A.Kemal Sofu Basın açıklaması yaptı.

HENDEK AK PARTİ BASIN AÇIKLAMASI


14 Ağustos 2001 tarihinde Sayın Kurucu Genel Başkanımız,Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı siyasi mücadele, 27 Ağustos 2014 tarihinde bayrağı devrettiği Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof.Dr. Ahmet DAVUTOĞLU’nun Liderliğinde devam ettirilmektedir.

Türkiye siyasetinde ezberleri bozan, kaybolan siyasi itibarı tekrar kazandıran ve millet egemenliği üzerindeki her türlü vesayeti ortadan kaldıran AK Parti, kurulduğu günden itibaren mazluma arka  çıkan, yetimi koruyan, yardımlaşmayı ve paylaşmayı en büyük erdem sayan katılımcı bir geleneğe sahip, genç, dinamik bir toplumsal  dokusu olan güçlü bir partidir.

AK Parti, gönüllere taht kurmuş, gelecek yarınlar için bir umut olmuştur. AK Parti, ülke sevdasını en  üst düzeyde hissedenlerin, ülkenin büyük ideallerini bir an olsun unutmayanların partisidir.

AK Parti olarak kurulduğumuz 14 yıldan beri milletimizin başını öne eğdirmedik. Yaptığımız hizmetlerle milletimizin güvenine mazhar olduk. İşte bu güven ve teşkilat mensuplarımızın üstün gayretleri ile 14 yıldır girmiş olduğumuz tüm seçimlerden alnımızın akıyla birinci parti olarak çıktık.

7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinden de partimiz yine birinci parti olarak çıkmıştır. Bu seçimlerde Türkiye genelinde Millet Vekilliği Adaylığı için istifası kabul edilen iki Belediye Başkanımızdan biri olan, İlçemize 10 yıl ilçe başkanı,16 Yıl belediye başkanı olarak çok büyük  hizmetler yapmış değerli büyüğümüz sayın Ali İNCİ’nin  Milletvekili olması bizleri gururlandırmıştır.

Türkiye Genelinde %41 oy  almamıza rağmen çıkartmış olduğumuz 258 Milletvekili ile tek başımıza hükümet kuramamamız ve Mecliste Grubu bulunan diğer Partilerin Koalisyona yanaşmaması sebebi ile Cumhurbaşkanımız,Anayasamız’ın ilgili maddesi gereği 1 Kasım 2015 tarihinde yapılmak üzere erken seçim kararı almıştır.

Bu sürecte partimiz 26.dönem milletvekilliği aday adaylığı için bir seferliğine 3 dönem kuralını esneterek aday adaylığı muracatlarını tekrar almıştır.

Değerli milletvekilimiz sayın Ali İNCİ teşkilatımızın ve halkımızın büyük teveccühü ile aday adaylığı başvurusunda bulunmuştur.

Milletvekilliği süresince ilçemiz ve Sakaryamız için yoğun performans sergileyen sayın milletvekilimize aday adaylığı sürecinde ilçe teşkilatımız tekrar aday gösterilmesi noktasında genel merkezimiz ile gerekli temaslarda bulunmuştur.

Tüm hendekli hemşerilerimiz gibi milletvekilimiz sayın Ali İNCİ’yi yeni aday listesinde görememenin şaşkınlığı ve üzüntüsünü yaşadık.

Sayın milletvekilimiz Ali İNCİ ile yaptığımız görüşmede kendisinin, yapılan yeni listeyi engin siyasi tecrübesiyle büyüklerimizin verdiği karar başım üstünedir. Saygı duyuyorum. Siyaset uzun soluklu bir maratondur diyerek olgunluk ve erdem ile karşıladığına şahit olduk.

Değerli Milletvekilimiz’in Cumhurbaşkanı’mıza, Başbakan’ımıza ve partimizin üst düzey yöneticilerine yakınlığı sebebi ile önümüzdeki günlerde kendisine aktif ve önemli görevler verileceğini temenni ediyoruz.

Bu  amaç ile Akparti Hendek İlçe Teşkilatı olarak, gerekli girişim ve temaslarımız devam etmektedir.

Çok değerli Hendek Halkımızında sayın Milletevekilimiz Ali inci’nin aday gösterilmemesini değerli Milletvekilimiz gibi olgunluk ve anlayışla karşılamalarını arzu ediyoruz.

Çok değerli Halkımızın 1 Kasım 2015 seçimlerinde Akparti ye oy vererek, Ülkemiz’de istikrar, güven ve huzur  ortamının tekrar sağlanmasına ve Ülkemiz’in zalimlerin karşısında, mazlumların yanında daha güçlü durmasına vesile olmalarını temenni ediyoruz.

Saygılarımla.

Ali Kemal SOFU

Adalet ve Kalkınma Partisi Hendek İlçe Başkanı

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2015, 13:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184