Hendek Ak Parti’de Şok Gelişme

Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı Genel Merkez tarafından görevden mi alınıyor?

Hendek Ak Parti’de Şok Gelişme

MHP’nin Hendek’te Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal ve İlçe Yöneticileri ile uyumlu çalışamadıklarını MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Genel Merkeze bildirilmesi sonrası Hendek’te bazı şok gelişmelerin yaşanacağı öğrenildi.

Yönetimin görevden alınması bekleniyor

Edinilen bilgilere göre, Ak Parti Genel Merkezi’nin MHP’nin bu talebi sonrasında İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal ve Yönetimini görevden almaya hazırlandığı öğrenilirken Baykal ve yönetiminin görevden alınarak yerine yeni İlçe Yönetimi atanacağı gelen bilgiler arasında.

Açıklama bekleniyor

Başkan Baykal’ın Kurmayları ile Ak Parti Hendek Teşkilat başkanlık binasında toplantı halinde olduğu ve durum değerlendirmesi yaptığı öğrenilirken, konu ile ilgili olarak bir açıklama yapılıp yapılmayacağı merakla bekleniyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Esnaf
Esnaf - 2 ay Önce

Eyyyyy Hendek halkı Galya’na gelmeyin ismini vermicem vekilin tertiplemiş bi oyundur MHP başkan yardımcısı ve Akp ilçe başkanın hadisesi ayni gün üst üste bi darpedir Hendek halkı yemez senin oyunlarını a….

Ali
Ali - 2 ay Önce

Helal olsun derim alkışlıyorum ak partililere gerçekten alkışlıyorum çünkü bu Satılmış adama çalışılmaz geçen sene alavere dalavere ile AK parti seçimlerine büyük oyun yapmıştır AK Parti'nin hem de kaybetmesinde rol oynamıştır sahtekarlık yapmıştır hiçbir ak partilini bu adama çalışmasına gönlüm razı değildir ben de bir ak Parti'ye gönül vermiş olarak bundan rahatsızım bu baba oğlu sahtekar önde gidenidir çok rahatsızım AK partili kardeşlerime gönülden destek veriyorum bu konuda şimdi Menderes Ayvaz zamanıdır veya püsküllü abimizin destekleme zamanıdır ne pahasına olursa olsun buna zerre kadar o yok hepinizi saygıyla selamlıyorum

Ferhat Karagöz
Ferhat Karagöz - 2 ay Önce

Çok doğru bir tespit

AMİGO
AMİGO - 2 ay Önce

KRÂL.İRFAN.PÜSKÜLLÜ.BAŞKAN

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184