HENDEK AK PARTİ’DEN TEŞEKKÜR

Ak Parti Hendek ilçe teşkilatı teşekkür mesajı yayınladı.

HENDEK AK PARTİ’DEN TEŞEKKÜR


Ülkemiz, Milletimiz ve Dünya’daki tüm mazlumlar ve tüm İslam alemi  için büyük önem arz eden 7 Haziran genel  Seçimini ilçemizde hay
ırlısıyla tamamladık.

Adaylarımızın açıklanarak seçim startının verilmesinin ardından yoğun bir tempoda bütün teşkilatımızın eski ve yeni gönüldaşları ile birlikte gönülden calıştık.

Çalışmalarda emeği geçen Belediye Başkanımızı, tüm teşkilat mensuplarımızı, İlçe Yönetimimizi, Kadın Kollarımızı, Gençlik Kollarımızı,  Mahalle Başkanlarımızı, Meclis Üyelerimizi ve Sandık Kurullarımızı özverili bir şekilde çalışmalarından dolayı yürekten kutluyorum.

Seçim süreci boyunca ilçe huzurunun bozulmasına sebep olacak hiçbir olayın yaşanmamış olmasından dolayı ilçemizde bu yarışa girmiş olan bütün Siyasi Partilere teşekkür ediyorum.

Özelikle bu seçimlere yoğun bir katılımla ilgi göstermiş olan tüm halkımıza iradesini ve düşüncelerini sandığa yansıtmış oldukları için tesekkür ediyorum.

Sandıklar halkın kendisini ifade ettiği ve son sözü söylediği yerlerdir. Biz Siyasetçiler sandıktan çıkan sese kulak vererek, kendimize buna göre yön çizip eksiklerimizi hatalarımızı tesbit edip giderme gayretinde olacagiz.

Sonuç olarak, seçim sonuçlarının İlçemize, İlimize ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, başta ilçemize16 yıl Belediye Başkanı olarak  hizmet vermis olan Sakarya Milletvekilimiz Sayın Ali İnci'ye ve diğer Vekillerimize yeni görevlerinde başarılar diliyorum.


Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2015, 13:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184